Modni trendovi za proljeće/ljeto 2010

Proljeće nam je sve bliže, vrijeme je da vas upoznamo s pet ključnih stilskih odrednica za nastupajuću sezonu proljeće/ljeto 2010. godine!

1. Cvjetni uzorak

Cvjetni uzorak ne silazi s trona. Lepršave boje cvijeća vidjeli smo na gotovo svim važnijim revijama, od Chanela i DKNY-ja do Diora i Oscara de la Rente. Ovom prigodom izdvajamo cvijeće s potpisom Alberte Ferretti, Dolce & Gabbane i maštovitog Marnija.

2. Lingerie look

Na drugome je mjestu eksplozija seksepila koju je najlakše izraziti vrućim donjim rubljem. Rublje je ovdje u funkciji 'normalne odjeće'. U nastavku pogledajte kako to zamišljaju Christian Dior, Marc Jacobs i Nina Ricci.

3. Tribal look

Plemensku psihodeliju i egzotični tribal look vidjeli smo na reviji 'komercijalnih' brandova poput Guccija, Givenchyja i Balenciage. To u prijevodu znači da je tribal ovog ljeta pun pogodak!

4. Sporty look

Sportska odjeća je uvijek tu, baš poput kože i traperica. Zanimljive varijacije na temu sporty looka vidjeli smo kod Alexandera WangaLouisa Vuittona i Chloe.5. Blještave haljine

Konačno, sjajne, šljokičaste i blještave krpice apsolutni su 'must have' sezone. Posebno kada su u pitanju razuzdani ljetni izlasci i partyji diljem Jadrana. Za vas smo odabrali modele Phillip Lima, Jil Sander i Lanvina.

CroModa.com