Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Modni začin na hrvatski način

Modni začin na hrvatski način: Djevojčica u meni

Period koji mami mirisima, okusima, bojama i opuštenošću dopušta mi vraćanje u djetinjstvo i budi djevojčicu u meni.

Ljeto i ja volimo se! Intenzivno i jako!  Period koji mami mirisima, okusima, bojama i opuštenošću dopušta mi vraćanje u djetinjstvo i budi djevojčicu u meni.


Šarenilo i lepršavost postaju čista potreba, ali i velika ugoda.

S radošću i nostalgijom tako pamtim dane odlazaka na sladoled i šetnje uz more kao i ono kako bi me mama odjenula u točkaste ili cvjetne haljinice uz nezaobilazne sandalice u bojama.

IMG_5021

I baš sam se zahvaljujući Marini Lacković i njenoj zaigranosti uspjela vratila 30-ak godina unatrag.
Šarena, romantično/slatka haljina samo je jedna od mnogobrojnih divnih haljina koje možete pronaći u showroom-u Larie by Marine Lacković. Mlada kreativna dizajnerica uvijek me ostavi bez daha i gotovo je nemoguće otići do nje i odabrati samo jedan model.

IMG_5002

Laganom ugodnom viskozom i volanima ,bez kojih je ovo ljeto nezamislivo, daje haljini koju nosim i trendy notu pa je možete kombinirati na više načina.

Upotpunjena crvenim kožnatim detaljima haljina postiže upravo onaj dojam koji sam htjela-nesputanost i veselje djeteta.

IMG_4964
U ravnim udobnim sandalama iz Gulivera možete provesti čitav dan i neumorno skakutati s mjesta na mjesto, a njihova crvena boja pokazat će svima da ste odvažni i modno hrabri.

Guliverova pismo torbica iste boje savršeno se uklapa baš kao i Sheriffandcherry naočale, a trakica u kosi potvrda je da djevojčica u meni itekako živi.

IMG_4979_new

Pustite mašti na volju i uživajte u svemu što nam ljeto pruža.

Pročitajte još

Trendovi

Za blještavi završetak godine, dizajnerica LARIE predstavlja zvjezdanu kolekciju pod nazivom “Beauty of golden generation” .

Modni začin na hrvatski način

Za vrijeme trajanja posebnih uvjeta dostava kupljenih proizvoda na njihovom webshopu vršiti će se jednom tjedno i to četvrtkom, a isporučiti će se sve...

Trendovi

Nikad nije bilo jednostavnije osmisliti opuštene i prozračne outfite za dnevne ili večernje šetnje gdje glavnu riječ vode – sandale.

Fashion report

Dugo očekivana kolekcija poznate dizajnerice Marine Matić ponovno je oduševila hrvatsku javnost dokazujući kako uz neosporivu kreativnost od nje uvijek možemo ostati pozitivno iznenađeni.

Advertisement