Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Modni začin na hrvatski način

Modni začin na hrvatski način: Djevojčica u meni

Period koji mami mirisima, okusima, bojama i opuštenošću dopušta mi vraćanje u djetinjstvo i budi djevojčicu u meni.

Ljeto i ja volimo se! Intenzivno i jako!  Period koji mami mirisima, okusima, bojama i opuštenošću dopušta mi vraćanje u djetinjstvo i budi djevojčicu u meni.


Šarenilo i lepršavost postaju čista potreba, ali i velika ugoda.

S radošću i nostalgijom tako pamtim dane odlazaka na sladoled i šetnje uz more kao i ono kako bi me mama odjenula u točkaste ili cvjetne haljinice uz nezaobilazne sandalice u bojama.

IMG_5021

I baš sam se zahvaljujući Marini Lacković i njenoj zaigranosti uspjela vratila 30-ak godina unatrag.
Šarena, romantično/slatka haljina samo je jedna od mnogobrojnih divnih haljina koje možete pronaći u showroom-u Larie by Marine Lacković. Mlada kreativna dizajnerica uvijek me ostavi bez daha i gotovo je nemoguće otići do nje i odabrati samo jedan model.

IMG_5002

Laganom ugodnom viskozom i volanima ,bez kojih je ovo ljeto nezamislivo, daje haljini koju nosim i trendy notu pa je možete kombinirati na više načina.

Upotpunjena crvenim kožnatim detaljima haljina postiže upravo onaj dojam koji sam htjela-nesputanost i veselje djeteta.

IMG_4964
U ravnim udobnim sandalama iz Gulivera možete provesti čitav dan i neumorno skakutati s mjesta na mjesto, a njihova crvena boja pokazat će svima da ste odvažni i modno hrabri.

Guliverova pismo torbica iste boje savršeno se uklapa baš kao i Sheriffandcherry naočale, a trakica u kosi potvrda je da djevojčica u meni itekako živi.

IMG_4979_new

Pustite mašti na volju i uživajte u svemu što nam ljeto pruža.

Ne propustite

Trendovi

Za blještavi završetak godine, dizajnerica LARIE predstavlja zvjezdanu kolekciju pod nazivom “Beauty of golden generation” .

Modni začin na hrvatski način

Za vrijeme trajanja posebnih uvjeta dostava kupljenih proizvoda na njihovom webshopu vršiti će se jednom tjedno i to četvrtkom, a isporučiti će se sve...

Trendovi

Nikad nije bilo jednostavnije osmisliti opuštene i prozračne outfite za dnevne ili večernje šetnje gdje glavnu riječ vode – sandale.

Fashion report

Dugo očekivana kolekcija poznate dizajnerice Marine Matić ponovno je oduševila hrvatsku javnost dokazujući kako uz neosporivu kreativnost od nje uvijek možemo ostati pozitivno iznenađeni.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.