Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Modni začin na hrvatski način

Modni začin na hrvatski način: Pričaj mi u bojama

Predstavljamo komade i boje koje su obilježile ljeto, zato još malo pričajmo u bojama…

Za kraj ljetnih priča i preporuka, odlučila sam predstaviti komade i boje koje su itekako obilježili ljeto i kojima još uvijek trebate posvetiti pažnju. Žuta i nebesko plava, baš poput zlaćanog sunca, vedrog neba i bistrog mora, simboliziraju ljeto i zato još malo uživajmo u njima.

IMG_7278

Haljinica te divne plave boje djelo je Mirte Pranić iz Zagreba poznatije pod imenom LOVELY by MI.

Dvadesetosmogodišnja majka uz svog sinčića svakodnevno kreativne ideje pretvara u jako uspješna i neodoljiva djela. Baš poput samog naziv,a sve Mirtine kreacije su jako ljupke i neodoljive. Noseći ih, i sama se tako osjećam.

IMG_7307

Svi odjevni predmeti i modni dodaci ručni su rad i stoga uvijek pomalo prilagodljivi curama  koje su se pronašle upravo u LOVELY by MI dizajnu te je svaki komad odjeće moguće naručiti u više varijacija i kombinacija.

IMG_7282

Haljina koju nosim je izrađena od najfinijeg pamuka dok se naramenicama možete igrati te ih vezati na vama najugodniji i  prepoznatljiv način.

GULIVER žute kožnate sandale dale su dodatnu živost kombinaciji, a udobnost ne trebam posebno naglašavati jer što drugo očekivati od ručno rađenih kožnatih sandala! Samo znam kako su im moja stopala jako zahvalna.

IMG_7291

U veliku žutu torbu iste boje i materijala moći ćete pospremiti sve što vam potrebno, a izgledati jako chic. Kažu kako nama ženama torba nikad nije dovoljno velika, a mislim kako bi baš ova mogla biti po mjeri.

Uživajte i dalje u ljetu, suncu i moru, ako ništa onda bar uz pomoć boja.

Voli vas Gabi!

Više

Dizajn

Što je najbolje, ovu vrstu radova možete sami napraviti, no to nikako ne znači da poslu treba pristupiti s nepažnjom i bez pripreme.

Fashion report

Donosimo komade u najpoželjnijim bojama za pravi ljetni outfit koje možete pronaći u Designer Outletu Croatia.

Financije

Svakodnevno vidite i dotičete razne stvari čija energija, zajedno sa onom koju nosite u sebi, može učiniti čuda.

Moj dom

Predviđamo kako će en-vogue boje utjecati na izbor građana pri kupnji božićnih zvijezda kako se godina bliži kraju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.