Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Modni začin na hrvatski način

Modni začin na hrvatski način: Pričaj mi u bojama

Predstavljamo komade i boje koje su obilježile ljeto, zato još malo pričajmo u bojama…

Za kraj ljetnih priča i preporuka, odlučila sam predstaviti komade i boje koje su itekako obilježili ljeto i kojima još uvijek trebate posvetiti pažnju. Žuta i nebesko plava, baš poput zlaćanog sunca, vedrog neba i bistrog mora, simboliziraju ljeto i zato još malo uživajmo u njima.

IMG_7278

Haljinica te divne plave boje djelo je Mirte Pranić iz Zagreba poznatije pod imenom LOVELY by MI.

Dvadesetosmogodišnja majka uz svog sinčića svakodnevno kreativne ideje pretvara u jako uspješna i neodoljiva djela. Baš poput samog naziv,a sve Mirtine kreacije su jako ljupke i neodoljive. Noseći ih, i sama se tako osjećam.

IMG_7307

Svi odjevni predmeti i modni dodaci ručni su rad i stoga uvijek pomalo prilagodljivi curama  koje su se pronašle upravo u LOVELY by MI dizajnu te je svaki komad odjeće moguće naručiti u više varijacija i kombinacija.

IMG_7282

Haljina koju nosim je izrađena od najfinijeg pamuka dok se naramenicama možete igrati te ih vezati na vama najugodniji i  prepoznatljiv način.

GULIVER žute kožnate sandale dale su dodatnu živost kombinaciji, a udobnost ne trebam posebno naglašavati jer što drugo očekivati od ručno rađenih kožnatih sandala! Samo znam kako su im moja stopala jako zahvalna.

IMG_7291

U veliku žutu torbu iste boje i materijala moći ćete pospremiti sve što vam potrebno, a izgledati jako chic. Kažu kako nama ženama torba nikad nije dovoljno velika, a mislim kako bi baš ova mogla biti po mjeri.

Uživajte i dalje u ljetu, suncu i moru, ako ništa onda bar uz pomoć boja.

Voli vas Gabi!

Ne propustite

Budi fit

Možemo li pravilnom prehranom utjecati na starenje?

Fashion report

Argentumova nova jesenska kampanja Oboji jesen nakitom inspirirala nas je da ove jeseni svoje slojevite outfite dodatno istaknemo šarenim i upečatljivim nakitom.

Trendovi

Jarke i odvažne boje imaju moć uljepšati svaki dan, potiču pozitivne emocije i dobro raspoloženje.

Duh i tijelo

Primjerice, želite li izgubiti kilograme, žutu boju morate izbjegavati jer otvara apetit dok vam srebrna može spasiti život.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.