Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Modni začin na hrvatski način

Modni začin na hrvatski način: Sve je plavo…

Mom oduševljenu nije bilo kraja kada sam u Guliveru pronašla ove prekrasne cipele i torbu u gotovo istim tonovima kao što je i haljina.

Taman kada sam pomislila, a vjerujem i vi, kako ljeto samo što nije i kako ću brzinom munje uskočiti u sandale proljeće je pokazalo svoju promjenjivu i varljivu stranu.

20170501_175528-01

Kako kroz travanj i svibanj imam mnoštvo različitih svečanosti bilo mi je izrazito važno pronaći odjeću i obuću koja će moći podnijeti zrake sunce, al’ i iznenadne kapljice kiše.

U laganu viskoznu haljinu koju nosim zaljubila sam se na prvi pogled. Krojem će pasati gotovo svakoj građi, dok će lagano otvoreno rame dati dozu finoće i ženstvenosti.

IMG-20170501-WA0192-01

Jako volim nijanse plave u kombinaciji s bijelom te me haljina i bojom dodatno očarala. Mom oduševljenu nije bilo kraja kada sam u Guliveru pronašla ove prekrasne cipele i torbu u gotovo istim tonovima kao što je i haljina.
Cipele i torba izrađeni su od lagano metallic plave prirodne kože.

20170501_175320-01
Jednostavna pismo torba (s dodatnim lancem za nošenje na ramenu) odlično se uklapa uz kamenčićima ukrašenu obuću.

20170501_181649-01 (2)

Moram vam priznati kako sam, u potrazi za cipelama, tek odlaskom u Guliver cijeloj stilskoj priči dala potpuni dojam. Uz lijepe i udobne cipele i torbicu koja ih ljubi poigrajte se vama svojstvenim odjevnim kombinacijama i uživajte gdje god bili.

Pusa od Gabi…

Više

Zanimljivosti

Ovo je vrijeme u kojem možemo zablistatu u novim cipelama i sa stilom ući u novu godinu.

Savjeti i preporuke

Ako se još uvijek pitate što biste trebali nositi u torbi, evo popisa koji će vam pomoći da počnete.

Fashion report

Ponekad je za podizanje i najjednostavnijih outfita dovoljan mali detalj koji će u potpunosti preokrenuti cijelu kombinaciju.

Trendovi

Kako bi što uspješnije organizirali svoj ormar za kasno ljeto, ne zaboravite zaviriti u Mass webshop gdje vas čeka inspiracija za niz šarmantnih stylinga.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.