Modni začin na hrvatski način: U zlatno smeđim tonovima…

Stigla nam je jesen, priroda poprima zlatno smeđe boje pa sam se i ja odlučila za iste tonove. Haljinu, koju možete kombinirati na više načina, ovako kao ja ili ipak u hladnijim danima s majicom ili dolčevitom ispod, izradile su majka (Katarina Gvozdanović) i kći (Vini) pod zajedničkim imenom KAVIY.

Već na prvu, možete primijetiti kako su njihovi modeli izrađeni s puno ljubavi i truda te su obje iznimno sretne što su upravo taj segment prepoznali mnogi.

img_0844

Ističu kako je i samo ime brenda spoj imena 4 generacije žena u obitelji pa je i sve što rade spoj tradicije i modernog. Za kolekciju jesen/zima, osim prepoznatljivih etno uzoraka koji su inače hrvatski narodni vezovi, pripremaju kombinacije istih s popularnim materijalima ove sezone kao sto su pliš, vuna, pamuk u raznoraznim modelima haljina, hlača, topova, torbica kao i neizostavne chokere.

img_0862

Inspiracije im svakako ne nedostaje pa se s njima veselim svakoj nadolazećoj sezoni i novim modelima.
Narukvice i ogrlicu koju imam potpisuje Zadranka Petra Mičić Garibović – AMASBIJOUX.

img_0890

Cjelokupni nakit je ručni rad, a većina oblika je napravljena i dizajnirana posebno za Amas dok su ostali oblici pomno birani kako bi se svidjeli njihovoj publici. Srebro se pokazalo kao prikladan materijal jer ne gubi sjaj te je trajan u svakodnevnom dodiru s kožom. Isto vrijedi i za poludrago kamenje i staklene perle jer se nakit bazira na minimalizmu te se glazba i umjetnost neprestano provlače kroz kolekcije narukvica i ogrlica.

img_0855

Cipelice, koje ovoga puta nosim, također su spoj tradicije i modernog.

Popularni Mary Jane model možete pronaći u GULIVER-u, a meka koža i ne prevelika potpetica garancija su ugodnog koraka i elegantnog izgleda.

Sat kojeg uvijek imam na ruci također je hrvatski proizvod i izrazito sretna zbog toga. URBAN WATCH je u kratkom vremenu postao sinonim za visokokvalitetan hrvatski proizvod, modernog dizajna i prihvatljive cijene.

img_0879

Do sljedećih modnih prijedloga šaljem vam najljepše pozdrave iz Splita.