Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Modni začin na hrvatski način

Modni začin na hrvatski način: Ugodno i nesputano

Nešto u čemu se mogu osjećati ugodno i nesputano, a opet elegantno i zanosno, od jutra do večeri.

Razmišljajući o ljetnim koncertima i festivalima na otvorenom koji nam se opasno približavaju, odlučila sam vam predstaviti nešto potpuno drugačije. Nešto u čemu se mogu osjećati ugodno i nesputano, a opet elegantno i zanosno, od jutra do večeri.

FullSizeRender

Kombinaciju koju uz različite detalje i asesoar možete prilagoditi i nositi u različitim prilikama dizajnirala je Gorana Milaković iz Splita.

IMG_4648

Gorana koja se predstavlja pod imenom BuBa Bu design, možda ga već poznajete, svestrana je umjetnica širokog spektra. U njenom showroomu možete pronaći, kako romantične modele, tako i pročišćene dezene i stroge geometrijske krojeve.

IMG_4629

Suknju i top, koje ovog puta nosim, možete kombinirati odvojeno ili ih sljubiti, bas kao i ja, te dobiti privid haljine. Što god odlučili, sigurna sam kako ćete se osjećati posebno.

U osmišljavanju ovog stylinga idealnim su se pokazale sandale koje sam odabrala iz najnovije Guliver kolekcije. Meka koža, zanimljiva srebrena vezica I srebreni poplat garancija su za šik izgled, ali i ugodu te potencijalni ples do zore.

IMG_4643

Sunčane naočale izrađene od drva također su hrvatski proizvod dviju kreativnih sestara te ih možete potražiti pod nazivom Hollywood glasses. Ovoj kombinaciji sjele su kao točka na i dale dodatnu dozu modnog začina.

Pročitajte još

S modne piste

Prvo javno predstavljanje brenda BuBa Bu design na splitskoj Monuturi.

Modni začin na hrvatski način

Trend u kojem vladaju elementi narodnih nošnji s prizvucima folklora i etna uz nezaobilazne gladijatorice.

Moda

Cure i žene koje nose BuBa Bu design ne žele biti dio uniformirane svakodnevice, stoga im dajem priliku da zrače ženstvenošću na pomalo luckast...

Advertisement