Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Modni začin na hrvatski način

Modni začin na hrvatski način: Za sve prigode…

Koliko god voljeli ljeto i uživali u svim njegovim blagodatima sigurna sam kako, kao i ja, često ne znate što odjenuti.

Koliko god voljeli ljeto i uživali u svim njegovim blagodatima sigurna sam kako, kao i ja, često ne znate što odjenuti, a osjećati se onako dobro, kako vam kože diše, a opet primjereno, bilo za poslovni sastanak, večeru s prijateljicama ili laganu šetnjicu.

IMG_4620

Ljeti je sve dozvoljeno, ali gola ramena, tanke bretelice nisu za sve prigode, pa sam ovaj put odabrala haljinicu u kojoj možete poći bilo gdje.

Za Lu Lu Couture ste sigurno čuli, brend iz kojeg se krije izrazito simpatična Martina, poslovna žena i majka dvoje djece.

IMG_4612

Uvjerena sam kako je i njoj samoj glavna misao vodilja pri stvaranjima kolekcije učiniti ženu elegantnom, ali je ne lišiti komfora i opuštenosti. Svi njeni modeli su vječni, a zbog decentnih detalja posebni i upečatljivi.
Jednostavna pamučno – viskozna haljinica koju nosim “podignuta” je volanom i čipkom na dnu. Ovakav model laska svakoj figuri i građi.

IMG_4588

Pri kombiniranju sandala možete si dati oduška jer boja i kroj dopuštaju sve. Ja sam se odlučila za niske, kožnate Guliver sandale, zmijskog uzorka upotpunjene zlatnom vezicom. Uz preplanuli ten izgledat će čarobno baš kao i kožnata, zlatna Guliver torbica.

IMG_4610
S drvenim Holywood naočalama sigurno ćete se osjećati posebno, a rijetki su oni kojima to ne pričinja zadovoljstvo. Zar ne?!

Ne propustite

Modni začin na hrvatski način

Za vrijeme trajanja posebnih uvjeta dostava kupljenih proizvoda na njihovom webshopu vršiti će se jednom tjedno i to četvrtkom, a isporučiti će se sve...

Trendovi

Nikad nije bilo jednostavnije osmisliti opuštene i prozračne outfite za dnevne ili večernje šetnje gdje glavnu riječ vode – sandale.

Modni začin na hrvatski način

Podignute na jednu novu razinu, Guliverove creepersice kombinirate uz sportski look, ali i eleganciju.

Modni začin na hrvatski način

Ravne cipele, popularne ‘balerinke’, u svijet mode je lansirala filmska ikona Audrey Hepburn poznata i po svojem elegantnom nošenju male crne haljine

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.