Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Modno prijateljstvo u Istanbulu

Anamarija Asanović i Vesna Jelić udružile snage u brendu 82 SCORE 88

Dizajnerica Anamarija Asanović koja već duže vrijeme živi i radi u Istanbulu udružila je snage s odbojkašicom Vesnom Jelić i zajedno osmislile sportski modni brand pod nazivom 82 SCORE 88.

S obzirom da obje potječu iz sportskih obitelji, Anamarija iz nogometne a Vesna iz odbojkaške, oduvijek su bile okružene sportom i zavoljele sve u vezi njega. I jednu i drugu životni putovi odvesli su u Instanbul gdje su se preko zajedničkih prijatelja upoznale i jedan sudbonosni odlazak na košarkašku utakmicu iznjedrio je kod njih ideju koja se danas razvija u pravu sportsku – modnu priču. Brand 82 SCORE 88 namijenjem je košarkašima, sportašima bilo profesionalnim bilo amaterskim i svim drugim ljudima koji teže sportskom – casual stilu.

SCORE 6Ime 82 SCORE 88 proizlazi iz sportskog rezultata, kako u životu tako i u sportu nekada dobiješ a nekada izgubiš. Imenu su dodali godine rođenja i tako je nastao brand 82SCORE88.

Prva mini linija donosi sportske majice, hoodie s kapuljačama na patent ili bez, a na svaki odjevni predmet otisnut je i logo branda u crnim, sivim, plavim i crvenim bojama.

Brand 82SCORE88 osim u Turskoj dostupan je i u u Hrvatskoj u splitskom concept store ID kao i putem 82SCORE88 društvenih mreža.

SCORE 7

Upravo dvije prijateljice, Anamarija i Vesna pozirale su za svoju prvu kolekciju.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Zimsku Shibesu kolekciju upotpunila je linija zimskih vodonepropusnih jakni koje, osim što štite od vjetra i kiša, pružaju i dodatnu zaštitu od snijega i...

Zanimljivosti

Online modna trgovina Answear poznata je po svojem nepogrešivom ukusu prilikom odabiranja brendova i modela koje će uvrstiti u svoju ponudu.

Obitelj

Kratkotrajan izlazak na snijeg koristan je za djecu.

Trendovi

Da je bila riječ o dobroj odluci potvrdio je već prvi pogled na prostranu garažu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.