Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Modno prijateljstvo u Istanbulu

Anamarija Asanović i Vesna Jelić udružile snage u brendu 82 SCORE 88

Dizajnerica Anamarija Asanović koja već duže vrijeme živi i radi u Istanbulu udružila je snage s odbojkašicom Vesnom Jelić i zajedno osmislile sportski modni brand pod nazivom 82 SCORE 88.

S obzirom da obje potječu iz sportskih obitelji, Anamarija iz nogometne a Vesna iz odbojkaške, oduvijek su bile okružene sportom i zavoljele sve u vezi njega. I jednu i drugu životni putovi odvesli su u Instanbul gdje su se preko zajedničkih prijatelja upoznale i jedan sudbonosni odlazak na košarkašku utakmicu iznjedrio je kod njih ideju koja se danas razvija u pravu sportsku – modnu priču. Brand 82 SCORE 88 namijenjem je košarkašima, sportašima bilo profesionalnim bilo amaterskim i svim drugim ljudima koji teže sportskom – casual stilu.

SCORE 6Ime 82 SCORE 88 proizlazi iz sportskog rezultata, kako u životu tako i u sportu nekada dobiješ a nekada izgubiš. Imenu su dodali godine rođenja i tako je nastao brand 82SCORE88.

Prva mini linija donosi sportske majice, hoodie s kapuljačama na patent ili bez, a na svaki odjevni predmet otisnut je i logo branda u crnim, sivim, plavim i crvenim bojama.

Brand 82SCORE88 osim u Turskoj dostupan je i u u Hrvatskoj u splitskom concept store ID kao i putem 82SCORE88 društvenih mreža.

SCORE 7

Upravo dvije prijateljice, Anamarija i Vesna pozirale su za svoju prvu kolekciju.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

U moru različitih opcija, Inuikii čizme su postale sinonim za toplinu, udobnost i bezvremenski šarm.

Trendovi

Raznih oblika i veličina, nova kolekcija prstenje brenda Mirio uz ženstvenost sadržanu na podlozi, čiji žičani uzorak uvjerljivo podsjeća na uvijek zanosnu čipku, nosi...

Fashion report

Vogue Adria bit će 29. po redu izdanje ovog slavnog magazina namijenjeno tržištima Hrvatske, Srbije, Slovenije, BiH i Crne Gore.

Trendovi

Cipele za šetanje kroz snove pravi je opis za čizme s kojima imamo osjećaj kao da hodamo po oblacima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.