MojPosao za mobitele

MojPosao (www.MojPosao.net) pokrenuo je mobilni portal koji će olakšati pristup ponudi poslova svim korisnicima koji internetu pristupaju putem Internet preglednika na svojim mobilnim telefonima. Nova aplikacija omogućuje pristup portalu na svakom koraku – u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta.

Mobilni portal MojPosao nalazi se na adresi m.moj-posao.net na kojoj je dostupna ponuda poslova te najnovije vijesti s tržišta rada. Sadržaj je optimiziran za pristup putem mobilnog telefona, a korisnici se pomoću svog mobitela mogu čak i prijaviti na odabrane oglase.

Lansiranjem mobilnog portala, MojPosao se svrstao među svega nekoliko portala u Hrvatskoj koji su svoj sadržaj prilagodili korisnicima mobilnih telefona, čime je još jednom pokazao spremnost na postavljanje novih trendova na hrvatskom internetu.

Mobilni portal sadrži znatno manje podataka tako da je pristup portalu MojPosao putem mobitela od sada za sve korisnike znatno jednostavniji, ali i jeftiniji čime postaje dostupan širokom krugu korisnika.

Prilikom pristupa portalu MojPosao, aplikacija automatski prepoznaje da se sadržaju pristupa s mobilnog telefona te se korisnik prebacuje na mobilnu verziju. Portal je optimiziran za sve mobilne uređaje koji imaju ugrađen Internet preglednik, a MojPosao tim i dalje će raditi na razvoju dodatnih mogućnosti korištenja aplikacije kako bi korisnici dobili što kvalitetniji pristup sadržaju.