Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

MojPosao za mobitele

Poslovi dostupni u svakom trenutku i sa svakog mjesta.

MojPosao (www.MojPosao.net) pokrenuo je mobilni portal koji će olakšati pristup ponudi poslova svim korisnicima koji internetu pristupaju putem Internet preglednika na svojim mobilnim telefonima. Nova aplikacija omogućuje pristup portalu na svakom koraku – u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta.

Mobilni portal MojPosao nalazi se na adresi m.moj-posao.net na kojoj je dostupna ponuda poslova te najnovije vijesti s tržišta rada. Sadržaj je optimiziran za pristup putem mobilnog telefona, a korisnici se pomoću svog mobitela mogu čak i prijaviti na odabrane oglase.

Lansiranjem mobilnog portala, MojPosao se svrstao među svega nekoliko portala u Hrvatskoj koji su svoj sadržaj prilagodili korisnicima mobilnih telefona, čime je još jednom pokazao spremnost na postavljanje novih trendova na hrvatskom internetu.

Mobilni portal sadrži znatno manje podataka tako da je pristup portalu MojPosao putem mobitela od sada za sve korisnike znatno jednostavniji, ali i jeftiniji čime postaje dostupan širokom krugu korisnika.

Prilikom pristupa portalu MojPosao, aplikacija automatski prepoznaje da se sadržaju pristupa s mobilnog telefona te se korisnik prebacuje na mobilnu verziju. Portal je optimiziran za sve mobilne uređaje koji imaju ugrađen Internet preglednik, a MojPosao tim i dalje će raditi na razvoju dodatnih mogućnosti korištenja aplikacije kako bi korisnici dobili što kvalitetniji pristup sadržaju.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Zabušavanje, inertnost, izbjegavanje odgovornosti... Kada je dosta?

Dobar posao

Donosimo neke navike zbog kojih na vašem radnom mjestu možete djelovati neprofesionalno.

Dobar posao

Pojam ‘ghostinga’ najčešće povezujemo s dejtanjem, no sve se više ‘ghosting’ spominje i u poslovnom okruženju. O čemu se zapravo radi?

Dobar posao

S negativnim mislima ne možete ni raditi kako treba, pa upadate u začarani krug iz kojeg se izlaz teško nalazi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.