Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

MojPosao za mobitele

Poslovi dostupni u svakom trenutku i sa svakog mjesta.

MojPosao (www.MojPosao.net) pokrenuo je mobilni portal koji će olakšati pristup ponudi poslova svim korisnicima koji internetu pristupaju putem Internet preglednika na svojim mobilnim telefonima. Nova aplikacija omogućuje pristup portalu na svakom koraku – u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta.

Mobilni portal MojPosao nalazi se na adresi m.moj-posao.net na kojoj je dostupna ponuda poslova te najnovije vijesti s tržišta rada. Sadržaj je optimiziran za pristup putem mobilnog telefona, a korisnici se pomoću svog mobitela mogu čak i prijaviti na odabrane oglase.

Lansiranjem mobilnog portala, MojPosao se svrstao među svega nekoliko portala u Hrvatskoj koji su svoj sadržaj prilagodili korisnicima mobilnih telefona, čime je još jednom pokazao spremnost na postavljanje novih trendova na hrvatskom internetu.

Mobilni portal sadrži znatno manje podataka tako da je pristup portalu MojPosao putem mobitela od sada za sve korisnike znatno jednostavniji, ali i jeftiniji čime postaje dostupan širokom krugu korisnika.

Prilikom pristupa portalu MojPosao, aplikacija automatski prepoznaje da se sadržaju pristupa s mobilnog telefona te se korisnik prebacuje na mobilnu verziju. Portal je optimiziran za sve mobilne uređaje koji imaju ugrađen Internet preglednik, a MojPosao tim i dalje će raditi na razvoju dodatnih mogućnosti korištenja aplikacije kako bi korisnici dobili što kvalitetniji pristup sadržaju.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

U Facebook grupi Be your own boss započele su prijave za šesti krug besplatnog mentorskog programa.

Duh i tijelo

Mali poduzetnici nerado odmaraju od posla jer se boje da će, ako se ne posvete poslu, on patiti.

Dobar posao

Kako bi vaš sljedeći razgovor za posao prošao sjajno, savjetujemo vam da se potrudite pokazati da posjedujete sljedeće četiri vještine.

Top menadžerica

Sve bolje šanse za ostvariti fantastičnu karijeru imaju i žene, koje sve češće viđamo na ključnim upravljačkim pozicijama, kao i u poduzetničkim vodama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.