Mojsijev kod

Je li moguće da je Mojsije prije gotovo 3500 godina dobio tajnu za privlačenje svega što uopće možete poželjeti? Mojsijevim kodom najprije su izvedena neka od najvećih čuda u povijesti, ali nakon toga je skriven i njime su se smjeli koristiti samo oni koji su mogli pristupiti inicijaciji najvišeg stupnja.

James Twyman knjigom „Mojsijev kod“ prvi put razotkriva taj kod, pokazujući nam kako se njime možemo koristiti da bismo promijenili svoj život, pa čak i svijet. Koristeći se metodama s ovih stranica, otkrit ćete kako u vlastiti život integrirati najmoćniji instrument kreiranja stvarnosti u povijesti čovječanstva.

Zakon privlačnosti

U samom središtu Mojsijeva koda skrivena je istinska funkcija i praksa Zakona privlačnosti. Možda vam je rečeno da se taj zakon koristi za dobivanje onoga što želite, što će vam, prema vašem mišljenju, pružiti ispunjeniji život.

No, što ako je to samo prvi korak i što ako dešifriranje Mojsijeva koda više ovisi o onome što ste voljni „dati“, nego o onome što želite „dobiti“? To bi značilo da već posjedujete vještine stvaranja svega što ste ikada poželjeli, i to ovoga trenutka. Knjiga je izašla u V.B.Z.- ovoj nakladi, pa pronađite put do prve knjižare o otkrijte tajne Mojsijeva koda.

SHE.HR POKLANJA

VBZ online knjižara i She.hr poklanjaju vam 5 primjeraka knjige "Mojsijev kod", Jamesa Twymana.

Ako želite osvojiti knjigu u kojoj je  skrivena istinska funkcija i praksa Zakona privlačnosti, pošaljite nam mail na – [email protected], s naslovom poruke – MOJSIJE i ova knjiga možda postane vaša!

Vaše prijave primamo do 15. prosinca 2009. kada ćemo i objaviti imena dobitnika!

Vaš She.hr
Dragi naši,

dobitnici primjerka knjige "Mojsijev kod" su: ANELA GALIĆ, SANJA KOZLOVIĆ, Kristina Dolovski, TEA JAGAČIĆ i IVANA VIDOVIĆ.
Čestitamo! Informaciju o preuzimanju nagrade primiti će putem maila.

Srdačan pozdrav,
Vaš She.hr