Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Morski vikend

Sunce je zaigralo atmosferu i zapalilo mnoge za more.

Miris borovine, šum valova i okus soli na koži mami, no meni je u glavi neki drugi scenarij. Sunčanice, dvostruko uspavljivanje usred dana, hranjenje potomčadi u nepoznatim uvjetima, trčanje za istima po plaži.Iako rekoh ne hvala, to još uvijek nije odmor (dok malo ne odrastu), nikad ne reci nikad je sasvim slučajno prevladalo. I našli smo se na Pagu vikend prije Uskrsa. Avantura samo takva. I znate što? Bilo je čist' ok. Istina Bog, nismo se brinuli radi prekomjernog sunca, već nam vjetar nije bio olakotna okolnost. Zaključili smo, tri dana je optimum da se svi odmorimo i usput uživamo bez velikih žrtvi.Hranili smo se pomalo robinzonski pazeći da djeca dobiju taj jedan toliko potreban topli obrok na dan (za nas više-manje svejedno). Dnevno uspavljivanje vršili smo u autu, pa nek' je cijena benzina porasla! Neke stvari su neprocjenjive. Navečer bi se sklupčali pod dekicom kao kod kuće pred ekranom televizije koju smo neizostavno ponijeli. Blažena moderna tehnologija!

No, što je more bez kantice i lopatice na plaži? Preko dana vrijedno smo skupljali, prosijavali i bacali kamenčiće u vodu. Išli smo u duge šetnje i upoznavali radosti lokalnih parkova. Ipak, sve je drugačije na morskome zraku.Da, to je bio radni odmor za sve nas. I vratili smo se iscrpljeni u Zagreb. Ipak, promjena tapeta, pa makar i malo, bila je dobrodošla! Družili smo se, uživali bez obveza i ponešto naučili.

Ja, osobno, da je moguće ponekad se opustiti, moj muž da žena u koju se zaljubio nije netragom nestala dolaskom djece, a cure da je more zabavno – i u pravilu mokro.

Dvojceki.com
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Ured UNICEF-a za Hrvatsku predstavio je rezultate opsežne studije o tome koliko su djeca iz ranjivih skupina uključena u donošenje odluka koje utječu na...

Zanimljivosti

Iva Šutić, autorica digitalnog sadržaja i Instagram mama na svom profilu @iwaiva dijeli trenutke iz svakodnevnog života svoje obitelji. Samo nekoliko dana prije nego...

Savjeti i preporuke

Tradicija i stručno znanje povezani su u jedinstvenu ponudu proizvoda s tri zanimljiva podbrenda BC Baby, BC play i BC Style.

Putovanja

Zima u Alpama je čarobna, a naša je preporuka koruški Nassfeld...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.