Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Morski vikend

Sunce je zaigralo atmosferu i zapalilo mnoge za more.

Miris borovine, šum valova i okus soli na koži mami, no meni je u glavi neki drugi scenarij. Sunčanice, dvostruko uspavljivanje usred dana, hranjenje potomčadi u nepoznatim uvjetima, trčanje za istima po plaži.Iako rekoh ne hvala, to još uvijek nije odmor (dok malo ne odrastu), nikad ne reci nikad je sasvim slučajno prevladalo. I našli smo se na Pagu vikend prije Uskrsa. Avantura samo takva. I znate što? Bilo je čist' ok. Istina Bog, nismo se brinuli radi prekomjernog sunca, već nam vjetar nije bio olakotna okolnost. Zaključili smo, tri dana je optimum da se svi odmorimo i usput uživamo bez velikih žrtvi.Hranili smo se pomalo robinzonski pazeći da djeca dobiju taj jedan toliko potreban topli obrok na dan (za nas više-manje svejedno). Dnevno uspavljivanje vršili smo u autu, pa nek' je cijena benzina porasla! Neke stvari su neprocjenjive. Navečer bi se sklupčali pod dekicom kao kod kuće pred ekranom televizije koju smo neizostavno ponijeli. Blažena moderna tehnologija!

No, što je more bez kantice i lopatice na plaži? Preko dana vrijedno smo skupljali, prosijavali i bacali kamenčiće u vodu. Išli smo u duge šetnje i upoznavali radosti lokalnih parkova. Ipak, sve je drugačije na morskome zraku.Da, to je bio radni odmor za sve nas. I vratili smo se iscrpljeni u Zagreb. Ipak, promjena tapeta, pa makar i malo, bila je dobrodošla! Družili smo se, uživali bez obveza i ponešto naučili.

Ja, osobno, da je moguće ponekad se opustiti, moj muž da žena u koju se zaljubio nije netragom nestala dolaskom djece, a cure da je more zabavno – i u pravilu mokro.

Dvojceki.com
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Ovaj novi crtić donosi uzbudljive avanture simpatičnog mačka koji će zasigurno osvojiti srca svih generacija.

Putovanja

Ako tražite najbolju vodenu zabavu na kontinentu, onda definitivno trebate posjetiti Terme Laško.

Obitelj

Putovanja s djecom uvijek su zastrašujuća, bez obzira idete li na svoje prvo putovanje s djetetom ili peto.

Trudnoća

Vježbanje u trudnoći može donijeti mnoge zdravstvene koristi za trudnice i njihove bebe.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.