Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Moulinex Fresh Express – praktična sjeckalica

Ribanje, rezanje i usitnjavanje voća i povrća bez napora.

Moulinex predstavlja Fresh Express – kompaktnu električnu sjeckalicu posebno razvijenu za najčešće radnje u kuhinji: ribanje, rezanje i mljevenje. Privlačan dizajnom i jednostavan za uporabu, Fresh Express je idealan izbor za pripremu voća i povrća – ribanje i rezanje postaje jednostavno, brzo i pretvara se u pravo zadovoljstvo.

5 boja za 5 radnji

Fresh Express je višenamjenski uređaj koji uključuje 5 bubnjeva za obradu voća i povrća: tanko rezanje, krupno rezanje, sitno ribanje, krupno ribanje, usitnjavanje. Bubnjevi se razlikuju u boji, tako da ćete odmah prepoznati onaj koji vam je potreban. Mrkve, tikvice, jabuke, bademi, orasi, tvdi sir, čokolada… ništa ne odolijeva Fresh Expressu!


Bubnjevi se pohranjuju u sam uređaj – pametan sistem pohrane koji štedi prostor. Primjenu dodatno olakšava sustav za izravno posluživanje, koji će obrađeno voće ili povrće ubaciti direktno u zdjelu ili na tanjur.Fresh Express je siguran i jednostavan za uporabu – za početak rada jednostavno pritisnete tipku, za prestanak ju otpustite. Dijelovi uređaja su perivi u perilici posuđa. Cijena ove praktične sjeckalice je 549 kn.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

She Book Club

Jamie Oliver, jedan od najprodavanijih autora kuharica na svijetu, vraća se s najukusnijim receptima na bazi povrća.

Gastronomija

Jedan gutljaj iz plastične čaše – i znate da pijete više od čaja. Iako čaša izgleda stabilno, ona to nije.

Život u dvoje

U slučaju da ste bili u zabludi oko značenja voća na profilima, nadamo se kako vam je sada jasnije te da smo vam olakšali...

Gastronomija

Salatu samo treba napraviti na pravi način i može vam biti dovoljna sama i tijekom cijele godine. Kod salate je bitno da je šarena,...

Advertisement