Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Movieplex slavi 3. rođendan

Uz kupljenu ulaznicu dobivaš još jednu kino ulaznicu gratis te komad ukusne torte.

U nedjelju, 15. svibnja 2011. zagrebačko kino Movieplex (Centar Kaptol) slavi svoj treći rođendan! Povodom tog svečanog dana odlučili su darovati svoje vjerne posjetitelje besplatnom kino ulaznicom (uz jednu kupljenu) i komadom ukusne torte! Kako bi obilježili svoju treću godišnjicu prisutnosti na tržištu, ovo je svojevrsna nagradna koju su u Movieplexu pripremili za svoje vjerne posjetitelje.

U tri godine uspješnog poslovanja, kino Movieplex je ostvarilo željenu poziciju na tržištu – kao kino brand pozicioniran u samom središtu grada, specijaliziran između ostaloga za posebne programe, satelitske prijenose opera i koncerata, revije filmova, festivale, sportske prijenose itd. Kako je u posljednjih godinu dana došlo do eksplozije 3D kino naslova kojih je publika željna, Movieplex je dvije svoje dvorane opremio najsuvremenijom 3D tehnologijom, a u još dvije također uveo digitalizaciju kako bi publika u najboljoj mogućoj kvaliteti uživala u filmovima koje prikazuje.

Od drugih pogodnosti izdvajaju se: 3 sata besplatnog parkinga u garaži Centra Kaptol, obiteljski ponedjeljak s nižom cijenom ulaznica te Moviecard – prepaid kartica kina uz koju je moguće kupiti ulaznice te hranu i piće po sniženim cijenama.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Filmski hit JEANNE DU BARRY samo je u Francuskoj pogledalo 800.000 ljudi, u ostatku Europe skupio je preko milijun gledatelja, a u domaća kina...

Zanimljivosti

Hvaljena drama MAJKA I SIN natjecala se za Zlatnu palmu u Cannesu, a u Stockholmu osvojila nagradu za najbolju glumicu!

Suncokreti na oblacima

Budim se, ne ustaje mi se. Ležim u krevetu i razmišljam. Danas mi je rođendan.

Zanimljivosti

Redatelj Igor Mirković vraća se na velika platna s dugometražnim igranim filmom „Slatka Simona“, kojem je i scenarist. Nastao u produkciji Ivana Maloče (Interfilm),...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.