Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti stručnjaka

Možda vam nedostaje magnezija?

Magnezij sudjeluje kao pomagač u mnogim staničnim procesima.

Magnezij igra izuzetno važnu ulogu u organizmu jer sudjeluje u više od 300 enzimskih sustava gdje je angažiran u ključnim funkcijama: u formiranju kostiju, metabolizmu bjelančevina, masti i ugljikohidrata, formiranju ATP-a -energetske valute stanica, aktiviranju nekih vitamina, grušanju krvi.

Magnezij sudjeluje kao pomagač u mnogim staničnim procesima.

Kako prepoznati nedostatak magnezija?

 • abnormalni i nepravilni otkucaji srca

 • grčenje mišića, kao i njihovo trzanje

 • umor i osjećaj iscrpljenosti

 • glavobolje

 • loše raspoloženje koje vodi depresiji

 • zvonjenje u ušima

 • problemi s bubrezima, odnosno pojava bubrežnog kamenca

Magnezij iz Olivala

Vodeći hrvatski proizvođač prirodne kozmetike, OLIVAL, lansirao je dva nova proizvoda: Magnezij gel i Magnezij ulje za masažu i opuštanje mišića. Ovi proizvodi sadrže blagotvoran magnezijev klorid – prirodnu mineralnu sol koja se dobiva isparavanjem morske vode. U ovom obliku magnezij ima visoku iskoristivost u organizmu, pa Olivalovi Magnezij gel i Magnezij ulje brzo pružaju olakšanje od grčeva, boli i napetosti.

OLIVAL Magnezij gel idealan je za masažu nakon sportskih aktivnosti i drugih napora. Opušta i regenerira umorne mišiće te poboljšava pokretljivost. Obogaćen je mentolom koji ugodno hladi kožu.

OLIVAL Magnezij ulje visokokoncentrirana je otopina magnezijeva klorida s teksturom nalik ulju, a namijenjena je masaži kože, zglobova i mišića. Pruža trenutno olakšanje nakon bavljenja sportom i drugih napora.

 • Grčevi, napetost i umor u mišićima često se pojavljuju i zbog premalo kretanja (npr. višesatnog sjedenja ili stajanja). Gel i ulje OLIVAL Magnezij olakšavaju i takva stanja te smanjuju osjećaj “teških nogu“ koji je osobito izražen u vrijeme ljetnih vrućina.
 • Gel i ulje OLIVAL Magnezij mogu se koristiti i kao dodaci kupkama za noge ili tijelo. Osim što opuštaju bolne i napete mišiće, ujedno pospješuju uklanjanje suvišne tekućine i toksina iz tijela, smanjujući otečenost i dajući osjećaj lakoće.
 • Magnezij obnavlja, umiruje i hidratizira kožu pa ona postaje baršunasto meka i svježa nakon masaže gelom ili uljem OLIVAL Magnezij.

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu. OLIVAL Magnezij ulje čeka vas!

Pravila su jednostavna:

 • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #magnezij
 • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
 • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 16. kolovoza, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica LJiljana Lukavski

[/box]

Pročitajte još

Beauty report

Jedan od osnovnih ciljeva u Olivalu je i vrlo pomno osmišljena komunikacija o namjeni i djelovanju svakog pojedinog proizvoda

Trendovi

Matirajući fluid Smilje i  Krema za područje oko očiju Smilje namijenjeni su jednako mladim osobama koje tek počinju s njegom kože do onima zrele dobi

Savjeti i preporuke

Osim lijepih sjećanja, prekrasnih fotografija i svih užitaka koje ljeto donosi, ono ima i onu svoju drugu stranu s kojom se suočavamo nakon povratka.

Savjeti i preporuke

U želji da lice dobro očistimo, nerijetko koristimo agresivne čistače i pretjeramo s umivanjem.

Advertisement