Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Možete na U2

U prodaju će možda još 100 do 200 ulaznica za slavni irski bend.

Čak 180 tona teška pozornica koja se rotira 360 stupnjeva, zvuk koji se jednako čuje na svim dijelovima maksimirskog stadiona, tehnički su dio spektakla koji će u nedjelju i ponedjeljak moći vidjeti oko 120 tisuća gledatelja. Za zabavu i atmosferu pobrinut će se U2, jedan od najpopularnijih bendova današnjice.

Direktor turneje, Craig Evans rekao je da su postigli dojam da stadion pokraj ogromne pozornice izgleda vrlo malen. Također, zbog okretanja pozornice, gledatelji će sa bilo kojeg dijela stadiona moći jednako vidjeti bend.

Direktor tvrtke Lupa promotion Vladimir Ivanković dao je novinarima nekoliko servisnih informacija o posebnoj regulaciji prometa u vrijeme koncerata. Poziva obožavatelje da na dan koncerta koriste javni gradski prijevoz i da što ranije dođu na stadion čija se vrata otvaraju već oko 16.30 sati. Potvrdio je da su već svi hoteli u gradu popunjeni i da je pravo umijeće pronaći smještaj za idućih nekoliko dana.

Još 200 ulaznica

Ivanković je rekao da je moguće da bude pušteno u promet još par stotina ulaznica, ovisno o tome procijene li članovi benda da se s nekih rubnih dijelova vidi pozornica. Radi se o broju od oko 100 do 200 ulaznica.

Ivanković upozorava one koji namjeravaju kupiti kartu od "švercera" na ulazu da to ne čine jer takve karte nisu valjane.


Direktor turneje, Craig EvansDirektor tvrtke Lupa promotion Vladimir Ivanković

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Festival Rocks&Stars @ Cave Romane i ove će godine prožeti humana nota jer će na najljepšoj pozornici na Jadranu nastupiti Music for the Future...

Zanimljivosti

Na jednu od najljepših i najatraktivnijih ljetnih pozornica na Mediteranu, onu opatijsku, nakon 13 godina ponovno će stati – Severina.

Kultura

Billie Eilish, dobitnica nagrada Grammy i Oscar, u organizaciji Telekom Electronic Beatsa, održat će 1. lipnja ekskluzivan koncert u Telekom Forumu u Bonnu u...

Zanimljivosti

Zagreb se zaželio glazbe i vesele atmosfere, a želju će ispuniti uvijek dobro raspoložena i publici draga Danijela Martinović.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.