Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

MP3 player za mame i bebe

Oblikujte glazbeni ukus bebe još dok je ona u maminom trbuhu.

Za sve mame koje smatraju da je 9 mjeseci čuvanja trudnoće pravo vrijeme za početak odgajanja svog (još nerođenog) djeteta, eto savršenog proizvoda. Ritmo MP3 player šalje zvučne valove direktno do vaše bebe u maternici. Idealan način za oblikovanje glazbenog ukusa vašeg nerođenog djeteta, kaže tvrtka Nuvo, autor ovog proizvoda.

Naravno, nismo pobornici nametanja vlastitog ukusa bilo djeci bilo drugim osobama, no majke mogu kompromisnim putem dijete upoznati i s nekoliko različitih žanrova. Mnogi budući roditelji govore sa svojom djecom koja se još nalaze u maminom trbuhu, pa možemo razumjeti tezu da glazba svakako može doprinjeti samo razvoju vašeg djeteta.

Ritmo je profinirani sustav koji kvalitetan, i najbitnije – siguran zvuk dovodi direktno do malih slušatelja i njihovih majki, te na taj način omogućuje da se između njih stvara i dijeli identičan osjećaj i emotivno iskustvo povezivanja putem slušanja glazbe. Sve što mama može slušati u svom MP3 playeru može "pustiti" i svojoj bebi.

Istraživanja pokazuju kako bebe već u 17. tjednu života počinju reagirati na zvučne podražaje, a u to vrijeme je beba, budući ljubitelj glazbe, tek veličine avokada. Također, znastvenici tvrde da bebe izložene zvukovima glazbe dok su još u maternici kasnije pokazuju napredan stupanj inteligencije, koordinacije i sposobnosti za učenje.

Ni tate ne moraju biti isključeni iz ove jedinstvene prilike za prednatalnim povezivanjem s bebačima. Oni mogu snimiti svoj glas, pročitati djetetu neku dječju knjižicu, odpjevati pjesmu ili bilo što drugo… Jer bebe pamte i preferiraju zvukove koje su čuli i prije svog rođenja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Horoskop

Koliko li ste puta pomislile, pogotovo u trenucima kada vas vaša mama izludi, da nikada nećete biti mama poput nje!

Dobar posao

Trebamo se zapitati, zašto je Einstein gotovo svakodnevno svirao violinu, zašto kirurzi tijekom operacija slušaju Mozarta, zašto je Papa Benedict svirao Bacha na klaviru,...

Duh i tijelo

Korisni savjeti kako preživjeti napete dane.

Zanimljivosti

Novi singl poznate glumice, pjevačice i favoritkinje showa "Ples sa zvijezdama".

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.