Mračna prošlost Angeline Jolie

Popularna glumica Angelina Jole nije uvijek imala savršen život, a to potvrđuje i snimka stara 15 godina o kojoj ovih dana bruje svi mediji. Video zapis prikazuje izmučenu Jolie kako razgovara s ocem. Iako se ne može točno razaznati o čemu se radi, iz kontekst se doznaje kako je tema njihova obitelj – brat James i pokojna majka Marcheline Bertrand.

Snimka je zabilježena novom kamerom njezinog dilera, Mayera, u stanu na Manhattanu. Naime, tog dana ga je Angelina nazvala već drugi put da joj donese još heroina i kokaina jer je potrošila sve što je imala.

angieDok Angie nervozno korača po stanu, vidi se koliko je stan neuredan. Po podu i stolu su razbacane limenke gaziranih pića i razni papiri, a vreće iz kojih ispada smeće poredane su uz zid. Na prikazuje se jasno može razaznati i loše stanje same glumice koja izgleda umorno, ima podočnjake, prljave nokte i predočava potpuno drugačiju sliku danas jedne od najvećih svjetski humanitarki.

Kako navodi Mayer, glumica je kupovala drogu od njega čak tri puta tjedno i bila je potpuno opuštena pred njime pa niti ne čudi da je u javnost procurila ovako intimna snimka.

Sama Angelina ne krije svoju prošlost te je svjesna svih opasnosti kojima se kao mlada izlagala. Ipak, danas je ona druga žena i zahvalna je na sretnom ishodu svoje mračne prošlosti.