Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Celebrity

Mračna prošlost Angeline Jolie

Glumica je kupovala drogu tri puta tjedno

Popularna glumica Angelina Jole nije uvijek imala savršen život, a to potvrđuje i snimka stara 15 godina o kojoj ovih dana bruje svi mediji. Video zapis prikazuje izmučenu Jolie kako razgovara s ocem. Iako se ne može točno razaznati o čemu se radi, iz kontekst se doznaje kako je tema njihova obitelj – brat James i pokojna majka Marcheline Bertrand.

Snimka je zabilježena novom kamerom njezinog dilera, Mayera, u stanu na Manhattanu. Naime, tog dana ga je Angelina nazvala već drugi put da joj donese još heroina i kokaina jer je potrošila sve što je imala.

angieDok Angie nervozno korača po stanu, vidi se koliko je stan neuredan. Po podu i stolu su razbacane limenke gaziranih pića i razni papiri, a vreće iz kojih ispada smeće poredane su uz zid. Na prikazuje se jasno može razaznati i loše stanje same glumice koja izgleda umorno, ima podočnjake, prljave nokte i predočava potpuno drugačiju sliku danas jedne od najvećih svjetski humanitarki.

Kako navodi Mayer, glumica je kupovala drogu od njega čak tri puta tjedno i bila je potpuno opuštena pred njime pa niti ne čudi da je u javnost procurila ovako intimna snimka.

Sama Angelina ne krije svoju prošlost te je svjesna svih opasnosti kojima se kao mlada izlagala. Ipak, danas je ona druga žena i zahvalna je na sretnom ishodu svoje mračne prošlosti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Imate li i vi nekoga koga nikada nećete moći zaboraviti i pomalo se bojite reći to na glas?

Suncokreti na oblacima

Zašto se i dalje baviti bivšim partnerima koji ih više gotovo niti ne doživljavaju, osim u segmentima u kojim moraju, tipa, zajednička djeca?

Moj dom

Veliki trend bit će povratak u prošlost, odnosno uređenje interijera u „nostalgic stilu“ koji podsjeća na interijere koje su imale naše bake.

Duh i tijelo

Ostati ili otići? Kupiti ili uštedjeti? Oprostiti ili zaboraviti? Krenuti dalje ili ne?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.