Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

MultiPlusCard mobilna aplikacija

Sakupljanje nagradnih bodova putem smartphonea.

Članovi MultiPlusCard programa nagrađivanja vjernosti od sada imaju mogućnost sakupljanja bodova putem mobilnog telefona, korištenjem mobilne aplikacije koju je moguće besplatno preuzeti za iPhone i Android mobilne telefone. Besplatna MultiPlusCard mobilna aplikacija korisnicima omogućuje sakupljanje bodova čak i kada prilikom kupnje kod sebe nemaju MultiPlusCard karticu.

Preuzimanjem mobilne aplikacije korisnik na svom mobilnom uređaju dobiva barkod za skeniranje. Prilikom kupnje, na jednom od prodajnih mjesta MultiPlusCard partnera, na blagajni je dovoljno pokazati barkod s zaslona mobitela i na taj način ostvariti bodove.Također, nova mobilna aplikacija omogućuje korisniku brzi uvid u stanje nagradnih bodova, pregled obavljenih transakcija te nudi sve informacije iz programa o prigodnim popustima, brojnim akcijskim ponudama i pogodnostima koji se mogu iskoristiti kod svih partnera programa.MultiPlusCard program prvi je koalicijski program na hrvatskom tržištu u kojem partnerski sudjeluju Konzum, Zagrebačka banka, T-Mobile, Tisak, Tisak Media, Kozmo te Atlas, a trenutno broji preko milijun članova. Svaki od partnera nagrađuje svoje korisnike za svaku kupnju, a sakupljanjem bodova korisnici dobivaju nagradne kupone kojima ostvaruju značajne popuste i uštede. Nova mobilna aplikacija omogućuje ujedno svima koji nisu članovi programa jednostavno i brzo učlanjenje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zdravstveni karton

DiaHelp je prva hrvatska i u svijetu jedinstvena, sasvim besplatna, mobitel aplikacija za pomoć osobama s dijabetesom.

Beauty report

Sačuvajte kožu od isušivanja i starenja.

Horoskop

Štednja, hrana i horoskop na jednom mjestu!

Savjeti stručnjaka

Smartphone nam je postao neophodan i osim što se tijekom cijelog dana ne odvajamo od njega, mnogi od nas i tijekom noći, mada nam...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.