Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Murphy napada

Kad stvari krenu naopako.

U ovoj priči nije Mars glavni zlikovac, već gospodin Murphy, naočiti krojač dnevnih događaja. Kad on odluči da je nekom loš dan, mjesec ili godina, to tako i bude. I nema te teške sreće koja će uspjeti prevagnuti na vašu stranu.

Tako kreće priča o djevojčici koja se bojala duhova i gospodinu Murphyju. Kad bi pala crna tmina s odsjajem nedovoljnim da usreći njeno srce ona bi bdjela cijele noći. Pred jutro kad bi se nestrpljiva gospođica Zora provlačila kroz uske crne pukotine djevojčica bi zaspala. Tada bi joj u posjet došao gospodin Murphy. Listao bi svoj uredno složeni zakonik naopako okrenutih stranica i ona bi odjednom shvatila da je budilica odavno zvonila te kako je zaspala na posao. Sada su joj se jučerašnji duhovi činili kao male bucmaste bebe.

Nakon toga se lupila glavom o policu iznad kreveta, dok se oblačila noga joj nikako nije htjela pravilno uči u hulahopku, kod pranja zubiju se četkicom ubola u oko te se pri izlasku još jednom zveknula u vrata. Kako je iz stana odletjela bezglava ptica trkačica, naravno da je zaboravila na mobitel, te će cijeli dan vjerojatno proći u šefovom kme kme, osnovnog značenja 'što se ne javljaš na mobitel'. Nakon trčanja za busom došla je na posao gdje bi bila već u velikom zaostatku za kaosom koji se dogodio jutros. Naravno Murphy  ju je i dalje pratio, smješkajući se zadovoljno. Nakon uništenih košulja, i laganog ridanja u WC-u ona je  sjela pomireno uza zid. Shvatila je da sve što je taj dan moglo poći krivo je naravno i pošlo. I tada je ugledala Murphyjev obris. Shvativši da je on kriv za cijeli današnji kaos bila je ljuta ali je i osjećala olakšanje zbog toga što krivnja nije više bila na njoj, a to je najbitnije. Ipak, da je još ujutro bila svjesna kako je on ispleo mrežu nesretnih događaja, ništa se loše ne bi dogodilo. Ono što Murphy najviše mrzi je kad ga se otkrije, jer onda se njegova moć gubi.

Kad dan krene krivo dobro pogledajte sjene što vas prate te im tu i tamo podmetnite nogu i za taj dan postavite svoj zakon.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Nije mi privlačan. Ne pišem zato. On je mirisan. Oko njega ide neki val divnog parfema. Zatvorim oči i udišem.

Duh i tijelo

Ono o čemu sam oduvijek željela pisati je samopouzdanje koje si svi tako silno želimo.

Drama Queen

Vjerujem da će mi i dijeta pasti na pamet. Već mi jedan patuljak šalje linkove na sve i svašta bez ugljikohidrata.

Drama Queen

Kad se trudiš treptati okicama, glumiti nemoć, biti slabašna, ali jednostavno ne ide.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.