Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Muškarac nježnog lica

Djevojke, Profitiraj.hr poklanja Gillette pakete za brijanje – osvojite za Njega!

Obzirom na velik odaziv tokom proteklog nagradnog natječaja, Profitiraj.hr i Gillette za vas ponoviti istu stvar još jednom. Sve što je potrebno osjetljivoj koži – baterijski Gillette Fusion Power Cool White brijač, losion za pranje lica, hidratantni losion i krema za poslije brijanja – sve to možete osvojiti na Profitiraj koji poklanja tri Gillette paketa sa sva četiri navedena proizvoda.

Zahvaljujući modernom dizajnu i dokazanoj tehnologiji Fusion Power, novi brijač Gillette Fusion Cool White donosi najugodnije brijanje i izvanredne rezultate čak i za osjetljivu kožu. Njegovih 5 oštrica s presvlakom protiv trenja nježno prelazi preko kože, pružajući još temeljitije i ugodnije brijanje. Gillette je na temelju istraživanja provedenog među muškarcima u Mađarskoj, Turskoj, Rusiji, Saudijskoj Arabiji, Ukrajini, Egiptu, Rumunjskoj i Poljskoj otkrio da gotovo četvrtina ispitanih muškaraca ima jako osjetljivu ili iznimno osjetljivu kožu.Gillette Fusion Cool White je brijaći sustav za mokro brijanje koji kombinira najnaprednije tehnologije oštrica s prednje i stražnje strane zamjenjive glave brijača. I baterijski i klasični brijač Cool White imaju 5 oštrica koje su postavljene jedna blizu druge te na taj način tvore jedinstvenu brijaću površinu.

Kako osvojiti Gillete poklon paket?

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je otvoriti Profitiraj Facebook stranicu i stisnuti Like te prijaviti se na natječaj putem e-maila.
Najtječaj traje do 1. ožujka 2011. a više informacija o uvjetima prijave – OVDJE.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Istočnjačke mudrosti o seksualnoj energiji kao putu do zdravlja i vitalnosti.

Trendovi

Održivost i zaštita okoliša za NIVEA MEN više je od slogana te se aktivno zalaže za uporabu bočica od recikliranog aluminija.

Život u dvoje

Odavno je poznata ona da žene žele više nego što im treba, a muškarci daju manje nego što bi mogli.

Život u dvoje

Razbijte svoje balončiće od sapunice.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.