Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Muškarac u ženi traži majku

Muškarac u majci vidi model prema kojem traži suprugu.

U slučajevima kad je muškarčeva majka visokoobrazovana, veća je i mogućnost da će on i sam potražiti takvu ženu. Upravo to su i dokazala najnovija istraživanja.

Naime, muškarac bira suprugu sličnih kvaliteta i sposobnosti koje posjeduje njegova majka. Znanstvenici sa Sveučilišta u Iowi otkrili su da je gotovo 80% njihovih ispitanika oženilo suprugu koja je imala jednak stupanj obrazovanja kao njezina svekr(i)va.Ono što se već dugo nagađalo i zna, sada je potvrdilo 3.700 ispitanika, a znanstvenici zaključili da muškarac zaista u majci vidi primjer, odnosno model prema kojem traži suprugu.

Uspješnost također uvjet

Istraživanje je također pokazalo da muškarci čija je majka radila, a nije bila kućanica, traže i ženu koja će raditi.

I uspješnost na poslu je još jedan uvjet, pa tako ako je majka bila uspješnija u poslu, isto toliko bi, prema željama muškaraca, uspješna trebala biti i njihova supruga. Osim toga, pokazalo se i kako muškarci s uspješnim majkama i sami postaju uspješniji u poslu, što opet potvrđuje tezu da u majci vide uzor.

Posao uspješno obavljen ako se odvoji

Za majke je važno znati da im ona usađuje prve lekcije o ljubavi i povjerenju. Ako se na početku nešto zezne, muškarcu neće poslije biti lako, kao ni njegovim curama.Naime, majčina ljubav ne čini muškarce slabićima, štoviše ista ih jača psihički i emocionalno. Samopoštovanje i vjeruje u sebe stječe u sigurnom domu koji ste mu sagradili. Dok poštovanje prema drugim ženama i intimi koju će imati također potječe od iz snažne i pune ljubavi veze s majkom.

Ipak, treba znati kad je kraj toj ljubavi i pustiti na vrijeme sina u život. Pravo vrijeme je kad sam odluči raditi na neovisnosti. Paradoks je da ako ste napravili dobar posao u odgoju sina, tada će vas on i napustiti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Poznati su iskreno odgovarali na brojna pitanja iz publike, od usklađivanja privatnih i poslovnih obaveza, usponima i padovima pa sve do pitanja intime i...

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Zanimljivosti

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! 

Život u dvoje

Kada se zahlade odnosi u vezi, najgore što možete učiniti je potražiti ljubav na drugom mjestu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.