Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Muškarci po mjeri

‘Su misura’ odijelom do cilja.

U vremenu kada vrijedi pravilo da je dobra prezentacija pola cijene, jasno je kako je stil i izgled od vitalne važnosti. Ženski dio svijeta velikim dijelom se pokreće zbog i u smjeru mode, dok su muškarci i njihova moda ipak marginalizirani. Muškarcima je još uvijek nogomet ”najvažnija” stvar na svijetu.

No u poslovnom svijetu muškarci imaju jednako važnu zadaću dobro izgledati. Ženski modno poslovni svijet je raznolik u raznim mogućnostima hlača, suknji, haljina, vesti, košulja u tisuću i jednoj elegantnoj kombinaciji. Muškarcima priča staje na odijelu.

Povratak zaboravljenih krojača


Nema u tome zapravo ništa novoga jer sako u kombinaciji s hlačama postoji otkad je građanskog društva, no ipak moda se mijenja, novi krojevi nastaju, detalji se izbacuju i dodaju, a ako želite biti ”in” osoba svojeg poslovnog okruženja dobar (i skupocjen) prijedlog bi bio krojenje odijela po mjeri.

Iako je nekoć bilo normalno otići krojaču, stati na postolje, raširiti ruke i pustiti majstoru kroja da odradi svoju čaroliju danas je uobičajeno jednostavno u trgovini odabrati odijelo koje najbolje pristaje.

Jednostavniji pristup ne znači uvijek i bolji, pa se stari način, kao i u mnogočemu, vraća.

Za modno osviještene muškarce

U svijetu je to sve češće, a u Zagrebu u je to moguće u novootvorenom butiku Ermenegildo Zegna u Centru Kaptol, gdje vas, dragi muškarci, čeka pravo pravcato šivanje odijela ‘su misura’ ili krojenje po mjeri.

Tamo vas čeka specijalno educirani krojač koji će vam uzeti mjere, pomoći vam odabrati tkanine i izraditi sve – od odijela, hlača, jakni, kaputa, košulja i kravata, te ćete nakon četiri tjedna postati ponosni vlasnik jedinstvenih komada odjeće izrađenih samo za vas.

– Ovu uslugu traži sve više muškaraca, onih koji znaju na koji način se žele odijevati i modno su osviješteni. To su poslovni muškarci, a usluga im je privlačna jer u kratkom vremenu i uz stručnu pomoć mogu riješiti dio svog lifestyla. Modna kuća Zegna svojim asortimanom i uslugom može na najbolji način zadovoljiti svaki tip muškarca : klasični, moderni, sportski, u potrazi za dnevnim ili pak večernjim varijantama, za She.hr rekao je direktor tvrtke Renimo, partnera Zegne za Hrvatsku Mijo Renić.

Kupovina bez stresa

Zegna i krojenje po mjeri naravno ekskluzivniji je tip kupovine pa ćete morati i odvojiti ekskluzivniji dio plaće. Naime, cijena krojenja odijela kreće se od 12 tisuća kuna, a varira o odabiru materijala, podstave, dugmadi i modela.

Mnogi će na cijenu zakolutati očima, no zamislite samo odlazak u kupovinu, bez traženja i gubljenja, isprobavanja na desetke odijela, znojenja po svlačionicama. Samo uđite u butik i odijelo se stvara samo na vama, a ako ste i posebno simpatični ne bismo se čudili da dok odijelo samo nastaje vi ispijate kavicu ili sok..

Osim dobrog izgleda dobiti ćete i "stress free shopping". A što to, dragi muškarci, nije vrijedno i duplih novaca?

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Centar Kaptol bio je jedna od poznatih NEBO lokacija na koje se modna kuća ponovno vraća nakon velikog preuređenja.

Trendovi

Osim donjeg rublja različitih dizajna, motiva i boja, dizajneri modnog brenda KOZO svojim rješenjima uklanjaju problem iritacije kože koristeći utisnute umjesto ušivene etikete.

Drama Queen

Znaš li tko si? Znaš li kad si i zašto si?

S modne piste

Ivan Mandžukić koji se krije iza brenda IVANMAN već sezonama oduševljava svjetsku modnu publiku.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.