Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Muškarci s kojima ne treba izlaziti

5 tipova frajera koje je poželjno izbjegavati u širokom luku.

Sigurno ste bar jednom u životu otišli na dejt koji je bio toliko razočaravajuć da vam je osigurao neophodnu seansu kod frendice s kojom ste kasnije detaljno analizirali "njegov tip muškarca" i elemente "propalog dejta". Nabrajanje počinjenih pogreški i rastavljanje na proste faktore cijele situacije možda ponekad i pomogne.

No, da se ne biste u budućnosti konstantno zagledavali u muškarce koji će vam zadavati glavobolje, napravili smo listu od 5 tipa frajera koji baš i nisu najpoželjniji materijal za dejtanje.

1. Sad ga vidiš, sad ga ne vidiš

Otišli ste s jednim takvim na spoj i nakon toga od njega ni traga ni glasa. Samo druženje je prošlo OK i ništa nije odavalo da je vaš spoj ravan globalnoj katastrofi (što vas je olako navelo da pomislite kako bi se mogao dogoditi i drugi dejt). Bez obzira što vi mislili, on se ipak nije javio. I taman u trenutku kada ste mu se najmanje nadali i kada ste skoro pa zaboravili na njegovo postojanje, dobijete poziv ili poruku za drugi izlazak.Jedino ispravno što vam je činiti je odbiti poziv i zaboraviti ga. Bez obzira koliko zaposlen bio ili na kojem dijelu svijeta je u međuvremenu boravio, mogao je pronaći način da se javi. Da mu je bilo stalo, javio bi se.  Ali nije. Stoga takvog jednostavno prekrižite, jer ako je jednom to napravio, garantirano će to napraviti opet.

2. Zaljubljen u bivšu

Vrijeme koje ste proveli skupa je većim djelo proteklo u njegovom spominjanju bivše djevojke. Nebitno da li su spomenute stvari bile pozitivne ili negativne, bitno je to da je ona na dnevnom redu, a to nikako ne bi trebala biti. Čim toliko energije troši na nju u prisustvu potencijalne nove djevojke, budite sigurne – još uvijek ju nije prebolio. A vi niste ta koja bi mu trebala pomagati po tom pitanju. Dok svoje probleme sam sa sobom ne riješi i dok se ne oslobodi zle sjenke bivše koja visi nad njim, zaboravite na romantična druženja jer će vam nanijeti više štete nego dobra.

3. Duh iz prošlosti

Čak i s memoriranim mu brojem u vašem mobitelu vi iskreno se niste na prvu mogli sjetiti o kome je točno riječ. Sada kada znate koji je u pitanju, prisjećate se zašto ste ga zakopali tako duboko u prošlosti, a to nije sigurno iz nekih dobrih razloga. Što je njemu prošlo kroz glavu taj tren kad vam se odlučio javiti, čak i nakon više nego očitog ignoriranja kojeg ste mu lansirali, to valjda ni njemu samom nije najjasnije.Razlog zbog kojeg vam se javio nek ostane poznat samo njemu. Vi nemate nikakve veze više s tim. Jer ako je nakon toliko dugo vremena bio uspješno zaboravljen, neka tako i ostane. Neki jednostavno moraju ostati tamo gdje ste ih ostavili – u prošlosti.

4. Uglađen frajer

Auto koji vozi konstantno je pod paljbom znatiželjnih pogleda, neidentificirani objekt koji nosi sa sobom je ustvari zadnji krik tehnologije u svijetu mobitela, a privjesak na ključevima kojim se igra je zapravo supersonično dizajniran pribor za manikuru. Divno je znati da postoji onaj koji drži do svog izgleda i pojave, ali iza tih skupih gadgeta i pomodnih igrački za odrasle, krije se lik koji je sve samo ne – frajer. Svoje strahove i pomanjkanje samopouzdanja krije iza skupih i oku zanimljivih proizvoda. Ne dajte da vas zaslijepe takve stvarčice, jer iza njih se krije netko tko će vas povrijediti prije nego dečko kod kojeg vam je išlo na živce što ostavlja prljave čarape ispod kreveta i nosi smeđe cipele na crno odijelo.

5. Lik koji ne može maknuti ruke s vas

Dira vas kad god za to nađe priliku. Čak i kada tako nešto nije primjereno. Gotovo svaki dio vašeg tijela je uspio ispipati i dodirnuti. Ako pokuša objasniti svoje ponašanje na način da ste mu toliko neodoljivi da si ne može pomoći – ne vjerujte.Čak i ako izgledate kao neodoljiva seks bomba, mora se znati kontrolirati pored vas i naći pravo mjesto i vrijeme za takvu interakciju. Njegovo ponašanje ukazuje na pomanjkanje poštovanja prema vama i jedina istina je da ako vam ga sad ne pruža dovoljno, nećete ga dobiti ni kasnije.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Život u dvoje

Moj mali je opasan...

Život u dvoje

Nekoliko je slatkih jednostavnih, zanimljivih i romantičnih ideja.

Odnosi

Možemo li bez generaliziranja i vađenja prljavog rublja?

Duh i tijelo

Svakodnevno slušamo kako trebamo biti i ostati odgovorni! Je li to zaista najodgovorniji pristup ovoj situaciji?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.