Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Muškarci u tajicama

Emilio Cavallini dizajnirao najlon čarape za jači spol. 

Zanimljiv novitet u svijetu mode su najlonke namijenjene muškarcima. Na takav se potez prvi odlučio poznati talijanski dizajner Emilio Cavallini. Ideja za kreiranjem najlon čarapa koje bi pristajale i muškom rodu, nastala je nakon što je slavni dizajner uočio da se preko narudžbi na internetu sve više tajica u veličinama medium i large kupovalo od strane muškaraca. Kako ni jači spol ne bi ostao zakinut za proizvod koji gotovo svaka žena posjeduje, nastale su i najlonke specijalno dizajnirane za njih. Načinjene su od kombinacije najlona i pamuka te su im prilagođene krojem . Nose ih u zamjenu za trenirku, ali i ispod poderanih traperica posebno u vrijeme niskih temperatura. 


 
Trenutno su dostupne u crnoj i bijeloj nijansi koje su do sada bile i najprodavanije kad su muškarci u pitanju, ali su i osigurali i kolekciju s crno-bijelim grafičkim uzorcima. O samoj popularnosti ovog proizvoda dovoljno govori činjenica da su i Madonnini plesači u novom video spotu za pjesmu Girls Gone Wild odjeveni u ove Cavallinijeve najlonke. Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Solidea, svjetski lider u sektoru kompresivnih čarapa i tajica, koji je svojim inovativnim rješenjima i prepoznatljivim talijanskim dizajnom osvojio žene svijeta,  ovih dana slavi...

Trendovi

Zašto je dobno nositi neke materijale, a zašto neke izbjegavati u ljetnim mjesecima?

Fashion report

Zvijezda nove Dive Organic kolekcije je basic t-shirt koji je ključni komad svakog ormara. Dolazi u dvije boje, bijeloj i light sky plavoj boji.

Fashion report

Žene koje nose Wonderful Hips Shaper 70 Opaque  'zimski' model Solidea čarapa opisuju ih kao 'nešto najbolje što su ikad probale'!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.