Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Muški make-up

Izložba modnih i make-up fotografija Tine Žaknić i poznate hrvatske vizažistice Marije Koprtle.

Vizažistica Marija Koprtla za svoju drugu izložbu odabrala je temu muški make-up, što je velika novost na prostorima Lijepe naše. Time je prva makeup umjetnica koja je veću pozornost posvetila muškom dijelu populacije.

Izložba je u sklopu ovogodišnjeg Modnog ormara, koji se nakon višednevnih manifestacija privodi kraju. U samom finalu tako će se večeras u galeriji Stančić moći pogledati kako izgledaju našminkani muškarci. Izložba modnih i make-up fotografija otvara se u 19 sati, a na njoj će biti i projekcija kratkog umjetničkog filma čiji je autor Dario Hacek.

Zaštitna lica nove izložbe vizažistice Marije Koprtle su glumac Marinko Leš, plesač Ognjen Vučinić i Josip Tešija, model agencije Midikenn.

Marija Koprtla je poznata i kao autorica knjige Lice u ogledalu u kojoj je ponudila mnoštvo savjeta za šminkanje. Korisna je osobito početnicima, jer nudi mnoštvo savjeta koji se inače teško pronalaze na jednome mjestu. Što je za nju ljudsko lice možda najbolje opisuju rečenice iz knjige: "Umijeće šminkanja mi omogućuje da licu dam novu ulogu, naglasim neki osjećaj, dam vlasniku novi pogled na njegovo lice. Jednostavno mi dozvoljava da istaknem ljepotu i osobnost svakog pojedinog lica. Svako lice je moja nova make-up inspiracija! Hvala svima koji su mi dozvolili da dotaknem bojama njihovo lice!"

Više o poznatoj vizažistici može se saznati na www.marija-koprtla.com.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Kao glavni muški spolni hormon, testosteron dominira muškim životom, od utjecaja na osobnost, razvoj spolnih karakteristika,  emotivnu i psihičku snagu, do oblika tijela i...

Savjeti stručnjaka

Natka Becka, specijalist radiologije i liječnika kojeg obožavaju veliki i mali, već neko vrijeme pratimo na malim ekranima.

Drama Queen

Uzevši u obzir trenutnu situaciju i činjenicu da nisam inspirirana ama baš ničim, u želji da dođem do kakve ideje, danima sam surfala Instagram...

Život u dvoje

Neke žene ne propuštaju priliku da zadrže muškarca.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.