Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

Na što je sve spremna gnjevna ljubavnica?

Poklanjamo vam roman novinarke Tamar Cohen

U izadnju Mozaik knjige na police knjižara stigao je debitantski roman Tamar Cohen, LJUBAVNIČINA OSVETA. Roman u kojem će se prepoznati nekolicina žena… Da li ste se ikad zapitali ‘Na što je sve spremna ostavljena i gnjevna ljubavnica?’ U ovom krimi romanu odnosa koji je pisan u formatu dnevnika i u prvom licu, Sally vas uvlači u svoje situacije toliko jako da čitajući stranicu za stranicom osjećate njezine emocije. Emocije ostavljene žene. To je priča o ljubavnici, braku, odvojenosti, odrastanju, muškarcima, ljubavi, mržnji i osveti.

Nakon što je dugogodišnji ljubavnik (Clive) ostavi, manično očajna ljubavnica (Sally) odlazi u ludilo. Pročitajte ovaj roman koji je sve samo ne lagano i romantično štivo sa šokirajućim krajem (nikada ne bi pogodili što će se dogoditi).

Misliš da si me se riješio?
Misliš da si završio priču?
Ti si tako, tako u krivu!

ljubavnicina osveta tamar cohenSally i Clive su proveli pet godina u strastvenoj vezi. On ju je sada ostavio kako bi se posvetio supruzi i obitelji i Sally je prepuštena samoj sebi. Sve počinje običnom šetnjom pokraj njegove kuće i svraćanjem u restoran u kojem radi njegov sin. Potom Sally postane prijateljica s Cliveovom suprugom i kćerkom na Facebooku.
Ali to je u redu, zar ne? Mislim, to su savršeno normalne stvari. Zar nisu?
Od filma Fatalna privlačnost nismo doživjeli raspad jedne ljubavne veze prikazan na tako oštar, ciničan i uznemirujući način. Naposljetku, tko od nas nije upoznao normalnu i savršeno zdravu ženu koja nije malo poludjela nakon što ju je ostavio voljeni muškarac?

[box style=”0″]

O AUTORICI

Tamar Cohen slobodna je novinarka, a Ljubavničina osveta prvi je roman koji je napisala i postala slavna. Napisala je i romane Tuđe vjenčanje i Rat supruga. Živi u Londonu sa suprugom i dvoje djece.

[/box]

„Ostat ćete bez daha pronalazeći se u ovoj izvrsnoj priči čiji je pripovjedač ostavljena žena.“ -Grazia

„Vješto zamišljena i zabavna na neki mračan način te s neočekivanim obratom na samom kraju.“ – Marie Claire

„Ni u paklu nema bijesa kakav je u odbačene žene.“. – Essentials

„Cure, sve smo mi to prošle.“ – Grazia

„Mračna priča o ljubavi koja je krenula nizbrdo.“ – Marie Claire

„Fatalna privlačnost s obratom na kraju.“ – Prima

[box style=”0″]

OSVOJITE KNJIGU

Mozaik knjiga vam poklanja knjigu ‘Ljubavničina osveta’, autorice Tamar Cohen.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom LJUBAVNICA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se zove ljubavnica u romanu ‘Ljubavničina osveta’?

Vaše prijave primamo do 23. listopada 2013., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika.

Dobitnica je Vesna Đili. Čestitamo!

Rok za podizanje nagrade je 25. studeni, 2013.

Dobitnica je Vesna Đili. Čestitamo!

[/box]

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Kad Kollhoff neočekivano izgubi posao, bit će potrebna moć knjiga i jedne devetogodišnje djevojčice da svi, pa i sam Carl, pronađu hrabrosti prići jedni...

Darivanje

Ovih se dana u hrvatskim knjižarama pojavila prekrasno ilustrirana knjiga Sunce, more i zvijezde hvaljene ilustratorice Iulije Bochis.

Darivanje

Izgubljena sestra dirljiva je i složena, prekrasno ispričana priča, a Dinah Jefferies još se jednom magičnim destinacijama uvlači pod kožu.

Darivanje

Vodič za dame: kako uloviti bogatog muža – prvijenac engleske spisateljice Sophie Irwin koji se prevodi na više od 25 jezika.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.