Na udaru medija – tematski stand up

Mlade nade stand up comedy scene već dva puta su pokazali da su dostojna zamjena za stalnu postavu Studija smijeha. Zato rezervirajte svoja mjesta što prije jer oni nastupaju 19. siječnja s početkom u 20 i 30 u MMC studiju na adresi Vlaška 92. Za vas su se opasno pripremili i složili nove tekstove. Voditeljsko mjesto u srijedu preuzima Goran Vugrinec Goc, a s novim forama nasmijavati će vas: Zvonko Kožić, Mirko Fabris Krav, Andrea Andrassy, Mile Mylo Radulović i Joža Vrban.

Cuge ima po studentskim cijenama, a na svakom stolu vas čeka zdjelica sa besplatnim. Vedrini grickalicama. Upad je 25 kuna.

O medijima i ostalim TV zločinima

Nakon prepune dvorane za Sextra Large i 7 smrtnih grijeha, očekuje vas novi tematski stand up pod nazivom "Na udaru medija". Pričat će se o svim onim vijestima, reklamama i ostalim medijskim stvarima koje nas svakodnevno zatrpavaju. Dođite, opustite se i napunite baterije i ovaj četvrtak uz stand up komičare u Studiju smijeha koji će vas nasmijavati do suza sa svojim uvijek posebnim viđenjem svijeta. Nastup je 20. siječnja, u četvrtak s početkom u 20 i 30. Mjesto je staro i dobro poznato – MMC studio u Vlaškoj 92.

U četvrtak voditeljsku palicu opet uzima jedan, jedini Aleks, a na pozornici će se izredati: Ivan Šarić, Marina Orsag, Vlatko Štampar, Goran Furjan, Tihomir Paravina, Zvonko Kožić i Goran Vugrinec Goc. Vi koji ste bili, znate proceduru, a vi koji još niste, rezervirajte svoja mjesta mail: [email protected] i brojeve telefona: 099 6739 888 ili 099 7980 076. Dođite i provjerite zašto svi kažu da je to najbolje potrošenih 25 kuna ikad.

OSVOJI UPAD NA STAND UP

Sretna lubenica i She.hr jednog čitatelja vodi na seksi verziju stand up predstave – "Na udaru medija". Ulaznica vrijedi za dvije osobe.

Ako želite smijati se forama vaših omiljenih standupovaca, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom MEDIJI i navedete sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Tko će voditi stand up večer "Na udaru medija"?

Vaše prijave primamo do 18. siječnja, 16 h, nakon čega ćemo objaviti i sretne dobitnike.
Vaš She.hr

Dragi naši,
dvije ulaznice za večer "Na udaru medija", 20. siječnja 2011. je Žana Okreša.
Čestitamo! Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr