Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Na uzaludan put zbog datuma

Javile su nam se čitateljice ogorčene zbog neuspjele kupnje u Svetom Križu Začretju.

Naslov na Facebooku Roses Fashion Outleta o velikom pojeftinjenju, uz popratno objašnjenje "Od danas (24. 8.) u Benettonu i Valentinu traje akcija 50 artikala za 1 kunu!! I mi u Rosesu imamo antirecesijske mjere :)", mnoge je potaknuo da se zapute u Sveti Križ Začretje, mjesto četrdesetak kilometara udaljeno od Zagreba.

Kad tamo – štanga! Roses Fashion Outlet prevario je kupce jer od akcije nije bilo ništa, kazale su nam ljutite čitateljice. Odlučili smo provjeriti gdje je zapelo…

Šefica marketinga na godišnjem

Na telefon trgovačkog centra u Svetom Križu Začretju javila nam se ljubazna prodavačica. Kada smo joj prenijeli žalbe nekoliko naših sugovornica, ispričala se rekavši da kolegice iz marketinga trenutačno nema ondje, a da ona nije mjerodavna komentirati taj slučaj jer ne zna pojedinosti. Ipak, izrazila je čuđenje činjenicom da baš nijedna posjetiteljica nije našla obećane artikle koji se prodaju za po kunu.

Roman Rogović, zadužen za marketing u Roses Fashion Outletu, kazao nam je pak da je šefica na godišnjem, ali da će nas nazvati čim prikupi potrebne informacije. Obećanje je ispunio, ali priča je postala još zamršenija.

"Posrijedi je pogreška u tipkanju, banalna i nenamjerna. Akcija ne počinje 24. nego 26. kolovoza, i tekst je na portalu trebao osvanuti sutra, zbog Benettonove prakse da takvu prodaju ne najavljuje kako bi se izbjegla mogućnost manipulacije prodavača i kako bi svi posjetitelji imali jednake uvjete za kupnju. Odmah sam naložio da se tekst ispravi i za nekoliko minuta na stranici će stajati pravi datum."

Epilog je bio novi natpis na Facebooku: "Jaooooo… Sorry, sorry, sorry!!! ‘Tipfeler’ nas je zeznuo. Naravno da akcija postoji ali počinje 26.08.2009. a ne kako smo napisali. Fakat nam je žao i sorry još jednom!!! P.S. dali smo otkaz tipkovnici."

Po artikle dođite sutra!


Investicija vrijedna 50 milijuna eura, s približno 600 zaposlenih, ispostavilo se, kupce mami dvojbenim obećanjima. Ljubitelji robe s potpisom koji su se požurili po najavljene artikle ispriku su dobili tek nakon našeg upita. Jest da je riječ o odjevnim predmetima koji su iz određenog razloga višak, ili su iz prošle sezone, ili je posrijedi roba s neznatnom pogreškom. To nikome ne smeta jer znaju po što su došli – ali razumijemo frustraciju zbog uzaludna puta. Sutra će je valjda ublažiti jeftinom odjećom.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Inspiraciju možete pronaći u Designer Outletu Croatia u kojem traje Final Summer Sale.

Fashion report

Želite li i „ugrabiti“ omiljeni komad odjeće, obuće ili modnih dodataka po super cijeni, donosimo neke komade koje možete naći na debelom popustu.

Predstavljamo

S obzirom da se na već snižene artikle odobravaju dodatni popusti Lesninine rasprodaje već tradicionalno bilježe dobru posjećenost.

Fashion report

Boemski modni dodatak must-have ove sezone

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.