Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Naglasite konture lica poput profesionalca

Istaknite dijelove kojima ste zadovoljni i ublažite one kojima niste.

Ako vam se ne sviđa oblik vašeg lica, vrijeme je da naučite naglasiti dijelove kojima ste zadovoljni, ali i ublažiti one kojima niste. Kako biste preoblikovali nos, jagodice i ostala strateška područja, potrebne su vam dvije make-up četkice. Jedna za nanošenje tzv. highlightera koji posvjetljava, i bronzera kojim se ističu konture i potamnjuju nepoželjni dijelovi.

Okruglo lice

Nanesite bronzer na jagodične kosti, duž čeljusti, na sljepoočice, s obje strane nosa i na sam vršak te na pregibe očnih kapaka.Highlighterom posvijetlite područje ispod obrva, kapke, most nosa i gornje dijelove jagodica.

Četvrtasto lice

Nanesite bronzer ispod jagodičnih kosti i uzduž čeljusti (ali ne i na bradu), na sljepoočice, s obje strane nosa, na njegov vršak i kapke.Highlighterom posvijetlite most nosa, područje iznad jagodica, centralni dio čela.

Ovalno lice

Nanesite bronzer ispod jagodičnih kosti. Savjet: Sjena se ne smije prostirati duž cijele jagodice, već mora završiti tamo gdje završava i obrva. Osjenčajte obje strane nosa i nanesite highlighter unutar iscrtanih linija. Savjet: Ako imate dug nos, a želite ga vizualno skratiti, posvjetljivač nemojte nanositi po cijeloj dužini.osvijetlite dio iznad usana, područje iznad jagodica te kapke. Nanesite rumenilo na vrhove jagodica (područje između bronzera i highlightera).

Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Baked Bronzer vašem će licu dati savršen sjaj, a vašem tenu odvažnu osunčanost.

Beauty report

Glimmerstick olovke za oči u čak 24 nijanse za najraskošnije boje do sada, s više pigmenata i bez razmazivanja.

Beauty report

NIVEA MagicBAR prva je certificirana linija prirodne kozmetike koja zadovoljava sve stroge smjernice standarda Ecocert® Cosmos Natural!

Duh i tijelo

Oči odaju naše raspoloženje, jesmo li sretni, tužni ili zabrinuti, a puno govore i o našoj osobnosti

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.