Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

Nagradi se i razmazi Green&More delicijama

Uz ove kremaste namaze i jednostavno neodoljive kolačiće biraš prirodu,
a priroda će uzvratiti boljim osjećajem

Bilo da ste u potrazi za ukusnim ili zdravim, oboje ćete pronaći u jednostavno neodoljivim Green&More proizvodima. Ovaj proizvođač nudi organsku kvalitetu, proizvode bez glutena, rađene po row food metodologiji obrade hrane, bez korištenja visokih temperature,  od cjelovitih, kvalitetnih i nutritivno prirodno bogatih sastojaka, a prigodni su i za vegetarijance.

Radi jedinstvene formulacije i metoda prerade i obrade u kojima se u svakoj fazi, od zrna do finalnog proizvoda, poštivala premisa kvaliteta bez kompromisa, ovi proizvodi sami po sebi aktiviraju na – još.

Krem namaze na bazi meda odlikuje fina krem struktura

Green&More krem medovi nisu samo gastro delicija, nego i funkcionalna hrana. Dostupni su u četiri okusa među kojima će svatko pronaći svog favorita. Dok najmlađi učestalo odabiru onaj s jagodom, odrasli posežu za borovnicom i limun-đumbirom koji zagrijava organizam, pročišćava grlo i sinuse te je ujedno i najtraženiji pripravak u zimi.

Zelena verzija ovog meda ističe se iz linije ne samo po boji, nego jer je izrađen uz dodatak mlade zelene pšenice kao supernamirnice, za koju se od davnina zna, a danas je potvrđen znanstvenim metodama, da je prirodni izvor nutrijenata s naglaskom na klorofil. Želite li isprobati sve, dostupni su i kao selekcija 4u1. Svi su iznimni, bilo da ih se konzumira na žlicu ili ih se umiješa u smoothie, jogurt, mlijeko, a pašu  i uz palačinke, wafle, biskvit ili pustite mašti na volju.

Jeste li za kolačiće sa zadatkom? Slatki su, ukusni i zdravi!

Green&More kolačići i snack barovi, kao i krem medovi, osim što su iznimna funkcionalna hrana kroz prirodni izvor proteina i nutrijenata iz sadržanih sastojaka, nose i gastro epitete. Punoća okusa ovih pomno izbalansiranih formulacija, čini ih jednostavno neodoljivima. Nadimak hrana sa zadatkom zaradili su radi njihove funkcionalnosti na što, uz odabir vrhunskih sirovina, utječe i način njihove preobrazbe prema finalnim proizvodima.

Naime, sadržani orašidi prvo se aktiviraju, a sve kako bi im se potaknula njihova prirodna vrijednost i snaga, tj. kako bi ih se oslobodilo sadržanih štetnih fitičnih kiselina kao enzima inhibitora. Tim procesom aktivacije se omogućuje da sadržani nutrijenti, minerali i vitamini postanu lakše probavljivi, bioskoristiviji, ali i ukusniji i puniji. To je metoda koja postoji još od drevnih vremena, a provodili su ju stari Aboridžini.

Orašidi se namaču u vodi nakon čega ih se pažljivo i pogano suši (dehidrira) na niskim temperaturama i tek potom melje u fino brašno, koje se koristi u proizvodnji Green&More kolačića. Dostupni su u tri zanimljive kombinacije „odjevene“ u razigrana pakiranja kao snack bar i u kutiji. Probajte ih sve i odredite svoje favorite: kakao-naranča, borovnica ili pistacio-limun.

Budite promjena koju želite vidjeti!

Svojim odabirom utječemo. Stoga, birajući eko proizvode, živimo i jedemo u skladu s prirodom, a sve se to višestruko vraća, kako nama tako i generacijama koje ostaju iza nas.

www.greenandmore.eu.

Više

Savjeti stručnjaka

Dolazak sezone alergija mnogima je izazovan, stoga je potrebno reagirati na vrijeme i prevenirati .

Život u dvoje

Zamislite dan ispunjen iskrenim razgovorima, smijehom i, naravno, trenucima užitka bez digitalnih smetnji.

Savjeti stručnjaka

Mnogo je znanstvenih studija istraživalo moguću povezanost određenih nutritivnih sastojaka s razvojem ili zaštitom od raka.

Savjeti stručnjaka

Još donedavno ljudi su jeli manje, a kretali se više.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.