Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Nail trendovi koji će obilježiti 2023.

Prošlu godinu obilježile su jake boje, šarenilo, šljokice, trendovi 90-ih, a ova godina nam donosi nešto manje intenzivno i klasično.

Dočekom Nove godine dočekali smo i nove trendove. Prošlu godinu obilježile su jake boje, šarenilo, šljokice, trendovi 90-ih, a ova godina nam donosi nešto manje intenzivno i klasično. Barem kada se radi o manikuri.

Klasična crvena

Crvena boja nikada ne izlazi iz trenda, a 2023. bit će u znaku crvene boje. Crvena boja naravno ima mnogo nijansi, međutim, vampir crvena će biti nešto popularnija nego ostale. Inače se ova boja u beauty svijetu naziva još i Ferrari bojom jer podsjeća na nijansu bolida popularnog talijanskog brenda. Odaberete li klasične nokte obojane samo crvenom, crveni french ili neki nail art, nećete sigurno pogriješiti.

Milky nails                                                                                                                                  

Milky manikura jedna je od najklasičnijih ako želite imati nešto na noktima, ali ne istaknutu boju. Uvijek izgleda glamurozno i decentno te odgovara uz svaku priliku.

Chrome nails

Za one malo odvažnije koji žele istaknutiju manikuru ili drugačiju, tu je trend chrome nailsa. Kromirani nokti također izgledaju vrlo glamurozno, a uvijek možete i birati boju koju želite na krom način.

Ne propustite

Darivanje

Izuzetna vodica sastoji se od hijaluronske kiseline 100 % prirodnog podrijetla i mikročestica ulja šipka koje zadržavaju vodu u koži zbog čega je koža zategnuta 24 sata.

Beauty report

Najizvođeniji svjetski tretmani regenerativne medicine, kozmetologije i estetike od sada se mogu raditi i u Zagrebu, točnije BeYoutik Baru.

Beauty report

ISDIN, najbrže rastući brand dermo kozmetike u europskim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, te vodeći brand na području fotozaštite, sinoć je na ekskluzivnom partyju predstavio...

Dobar posao

Najveća industrija današnjice, influencer industrija, procvjetala je tijekom zadnjih 20 godina, preoblikujući način na koji se informacije plasiraju i stvaraju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.