Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Najbolja mjesta za tetoviranje

Oslikajte svoje tijelo

Planirate li ukrasiti svoje tijelo tetovažom pred vama je teška odluka što i gdje se tetovirati. Naime, jednom kad je napravite više nema povratka, osim ako se ne odlučite na jedan od skupocjenih tretmana uklanjanja iste. Vaše radno mjesto može biti ograničavajući faktor, ali u isto vrijeme i pomoć pri donošenju odluke o mjestu tetoviranja. Tako mnogi oslikavaju mjesta koja je lako prekriti, dok se drugi vode razinom boli koja varira ovisno o području te osobnoj toleranciji. Čari tetovaža već su odavno otkrile i neke od najvećih zvijezda poput Angeline Jolie, Victorie Beckham, vječne zavodnice Megan Fox te Rihanne koja je svojevremeno pokrenula trend tetoviranja popularnih zvjezdica.

Zapešće

Ovo mjesto savršeno je za manje tetovaže i riječi, a dobra je vijest da se nalazi nisko na ljestvici boli. Tetovažu koja se nalazi na unutarnjem zlobu moguće je prekriti jednostavnim nizom narukvica, satom ili nekim drugim modnim dodatkom pa vam neće stvarati probleme u nekim delikatnim situacijama u kojima nije preporučljivo njezino otkrivanje.

Unutrašnja strana podlaktice

Iako ju je teže sakriti od prethodno navedenog mjesta tetovaža koja se nalazi na unutrašnjoj strani donjeg dijela ruke iznimno je ženstvena i može itekako laskati vašoj nježnijoj strani. Ovo se područje najčešće bira za tetoviranje riječi, ali i slika – sve je prihvatljivo.

Unutrašnja strana bicepsa

Radi se o mjestu za čije će vam prekrivanje biti potrebni dugi rukavi, no to vas ne bi trebalo spriječiti u odluci da se tetovirate. Međutim, moramo vas upozoriti da tetoviranje na ovom području zbog mekog tkiva zna biti poprilično bolno. Ljepota boli, stoga stisnite zube.

Lopatica

Iako će vam ova tetovaža prvih dana stvarati probleme pri spavanju, radi se o vrlo zahvalnom mjestu za oslikavanje kojeg je iznimno lako prekriti. Odaberite neki ženstveni lik, finih linija i imajte vječni modni dodatak.

angelinaGornja strana ramena

Oslikavanje ovog područja malo će vas više boljeti zbog kostiju, no jednom kada stavite tetovažu nitko joj neće moći odoljeti. Dok s natpisom nema dvojbe, kako se radi o relativno malom prostoru, o slici razmislite dva puta.

Rame

Ako ste spremni podnijeti bol, tetovaža na ramenu stvorena je za vas. Ovisno o raspoloženju i prilici možete je otkriti cijelu ili samo dio, dok oblačenjem majice kratkih rukava ili košulje nitko neće znati ni da postoji.

Stražnja strana vrata

Tetovaža napravljena na ovom mjestu iznimno je seksi i dodatno ističe nježne linije ovog dijela ženskog tijela. Lako ju je prekriti, a jedini problem će vam biti njega netom nakon njezine izrade. Naime, kako se nalazi na nepristupačnim području bit će vam potrebna malo asistencija pri njezinom čišćenju.

rihannaKičma

Ovo osjetljivo mjesto dušu je dalo za dugačak natpis. Imajte na umu da izrada tetovaže na području kičme može biti  jako bolna, no kada prođe razdoblje oporavka nećete požaliti. Tetovaža Victorie Beckham koja prati liniju vrata spuštajući se niz kičmu savršen je primjer kako oslikavanjem možete uljepšati tijelo.

Rebra

Zadnje, ali ne manje atraktivno mjesto za tetoviranje smjestilo se na rebrima. Za one koji imaju nizak prag tolerancije boli ne preporučujemo oslikavanje ovog područja. Ipak, nitko ne može zanijekati privlačnost tetovaža na rebrima.

megan fox rebra

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Dame, ako niste raspoložene za seks vikendom, možete odahnuti.

Dobar posao

Za usporedbu, zastupljenost žena u upravama 350 najznačajnijih društava na Londonskoj burzi prema podacima The Female FTSE Board Report za 2023. je 40% i...

Život u dvoje

Što su žene pametnije, dubokoumnije, to im je teže naći srodnu dušu.

Drama Queen

Kada pogledaš svijet oko sebe i shvatiš gdje živiš i koliko su neke stvari besmislene, počinješ se pitati ima li smisla pisati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.