Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Najbolja šalica za kavu na svijetu

Andreas Bös i Jonathan Strauss dizajnirali Deviehl

Umorni ste od ispijanje svojeg najdražeg napitka iz stare šalice koja vam svakodnevno narušava jutarnju idilu, ali i kvari okus kave? Londonska kompanija Deviehl odlučila je pretvoriti ovaj, za mnoge jutarnji, ritual u luksuzno iskustvo.

Andreas Bos i Jonathan Strauss, osnivači tvrtke, fokusirali su svoje komplementarne vještine i iskustvo, koje su dobili u proizvodnji luksuznih satova, inženjersku preciznost i inovaciju proizvoda kako bi dizajnirali savršene šalice za kavu.

kava 4Šalice Deviehl rezultat su ideje za čiju je provedbu bilo potrebno 18 mjeseci, a svaki je komad tehničko remek-djelo koje se sastoji od 25 odvojenih komponenti.

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji kava duže vrijeme zadržava optimalnu temperaturu, dok je unutrašnji oblik svake šalice rezultat kompleksnog istraživanja dinamike tekućina i omogućava maksimalno formiranje napitka.

kava 3Svaka Deviehl šalica nije samo tehnološki već i estetski užitak. Njen veoma prepoznatljiv dizajn, ima konusno oblikovanu šalicu koja se uklapa u profiliranu bazu pomoću posebnog mehanizma za učvršćivanje.

Izrađena je od fuzije nekonvencionalnih materijala, uključujući i egzotično drvo kao što su Cocobolo i Zebrano, hidrofobna koža i ugljična vlakna. Svoj primjerak šalice možete kupiti u londonskoj robnoj kući Harrods, ekskluzivnoj trgovini Knightsbridge & William & Son kao i Mount Street-u. Cijene šalica kreću se od 330 do 570 funti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Jednostavno smo morali probati cijelu Anamaria liniju Vegan friendly & Lactose – free proizvoda: klasični Cappuccino s pripadajućim 2u1 i 3u1 miksevima koji se...

Gastronomija

Segafredo Zanetti turska kava osvojit će vas aromatičnim mirisom i jednako takvim okusom

Zanimljivosti

Movember nije samo prilika za iskazivanje muškosti već ima ozbiljnu misiju...

Gastronomija

Neodoljivi spojevi ukusnih pića i začina.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.