Najbolje fore prošle godine

I u sljedećem tjednu vas očekuje puno zabave i veselja, za što se pobrinula ekipa Studija Smijeha.  Već u srijedu 26. siječnja u srijedu  s početkom u  20 i 30 u Studiju Smijeha na adresi Vlaška 92 nastupa  Tom Allen -u sklopu stand up večeri na stranom jeziku.

2005. Tom Allen pobijedio je na "So You Think You’re Funny" natjecanju u Edinburghu te nakon toga osvojio nagradu "BBC New Comedy Award".

Od tada nastupao je na "Just For Laughs" festivalu u Montrealu, na Glasgow i Leicester Comedy Festivalima, u London Soho Teatru, u New Yorku, te je imao vlastiti show na "Edinburgh Fringe" zadnjih četiri godine. Sljedeće godine nada se debitiranju na Melbourne i Sydney Comedy Festivalima. Prva gaža bila mu je u "Bethnal Green Working Man’s Club" kad je imao 21. godinu.

Uz Tom Allena nastupa slovenski gost iznenađenja, a program vodi Marina Orsag. Ulaznica je 35 kuna.

Najbolje od komedije

Na istoj adresi, dan poslije – 27. siječnja očekuje vas "Best of 2010. godine" gdje možete vidjeti sve što vas je veselilo kroz cijelu prošlu godinu. Nemojte biti jedan od onih koji požale što svi se smiju forama koje se jednostavno ne mogu prepričati već moraju doživjeti!

Zabavljat će vas: Ivan Šarić (the manly man), Vlatko Štampar (the big man), Goran Furjan (the ladies man), Tihomir Paravina (the psycho man). Gost: Mile Mylo Radulović (the skiny man), a voditelj je Aleks Curać-Šarić (the rude man).

Broj mjesta je ograničen zato rezervirajte svoja mjesta već danas na [email protected], 099 6739 888 ili 099 7980 076. Cijena upada je 25 kuna.

OSVOJI UPAD NA STAND UP

Sretna lubenica i She.hr vas vode na večeri stand up komedije.
Poklanjamo 1×2 ulaznice za nastup Toma Allena – stand up comedy večer na engleskom jeziku! u srijedu, te 1×2 ulaznice za Best of 2010 godine! u četvrtak u 20.30h u Studiju smijeha, Vlaška 92

Ako se želite smijati  forama vaših omiljenih standupovaca ili ovog urnebesnog stranca, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom STAND_ALLEN za nastup Toma Allena ili STAND_BEST za nastup domaćih standupovaca i navedete sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Na kojem natjecanju je pobijedio Tom Allen?

Vaše prijave primamo do 25. siječnja, 16 h, nakon čega ćemo objaviti i sretne dobitnike.
Vaš She.hr

Dragi naši,
dobitnici ulaznica za nastupe stand up komedije u MMC studiju su:

1×2 ulaznice za nastup Toma Allena osvojila je Žana Okreša, a
1×2 ulaznice za nastup "Best of 2010 godine" Katrin K. Radovani .

Čestitamo! Informaciju o preuzimanju ulaznica primiti će na mail.
Vaš She.hr