Najbolje od ljeta: kamo, kako i s kim?

Jeste li ikad razmišljali o tome kojem tipu ‘odmoraša’ pripadate? Volite li više odmor provoditi na osami ili uz glasnu festivalsku glazbu? Zamišljate li da obilazite kulturna događanja ili fine restorane? Kad biste mogli birati, biste li se radije svrstali u robinzone, festivalce, hedoniste ili kulturnjake? Teško?

E pa čitajte ljetni dvobroj Lider Trenda, jer mi smo se odlučili poigrati sa stereotipima ljudi koji na strogo utvrđeni način provode svoj odmor te, onako žanrovski, predstaviti najbolje iz svakog svijeta. Možda vam uspijemo pomoći u tome da na najbolji način provedete godišnji odmor za kojim čeznete cijele godine.

Uživajte i sretno! Ne propustite ljetni dvobroj Lider trenda, lifestyle magazin za kulturu življenja. Prolistajte besplatno prošli broj Lider trenda OVDJE.


UPOZORENJE!
Prije nego uzmete u ruke ljetni dvobroj Lider trenda poduzmite sve da ne izgorite na suncu…da s trajekta ne siđete u Ponte Vecchiu umjesto u Malom Lošinju…da vam se sladoled ne pretvori u frappe…da na luftiću ilegalno ne prijeđete granicu…da provjerite ima li uopće pilota u avionu…Jeste? Sad se zavalite i…čitajte! Ljetni dvobroj Lider trenda na 150 stranica po cijeni od samo 14,99 kn. I ne zaboravite, uživajte pažljivo.