Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Lifestyle

Najbolji novogodišnji vatrometi na svijetu

Čarolija svjetala na tamnom nebeskom svodu

Nova Godina samo što nam nije pokucala na vrata, i dok će je neki dočekati na ulicama svjetskih gradova, a neki u toplini svojeg doma, svi će u ponoć, uz čašu šampanjca, zvukove i svjetla vatrometa, čestitati najmilijima, ili potpunom strancu, uspješno ‘odrađenu’ prošlu godinu i zaželjeti još bolju nadolazeću.

Večer sa Stare na Novu godinu trebala bi ‘ugostiti’ najbolji tulum u svih proteklih 365 dana, zato ju ljudi žele provesti na poseban način i često na mjestima gdje ne borave preko cijele godine. London, Sydney, Pariz, Dubai ili pak susjedni Beograd ili Sarajevo samo su neke od svjetskih destinacija na koje su se mnogi uputili. Slavlje na ulicama svjetskih metropola, osim općenito drugačijeg doživljaja nego u vaša četiri zida, nudi spektakularne vatromete. Čarolija svjetala na tamnom nebeskom svodu slika je koja se pamti zauvijek. Zato smo za vas odabrali deset najljepših novogodišnjih vatrometa diljem svijeta, koji su iako prekrasni na slikama, još dojmljiviji uživo.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Putovanja

Zahvaljujući specifičnosti Zemljine orbite, svake četiri godine dobivamo dodatan dan, 29. veljače.

Zanimljivosti

Studio 20th Century i New Regency predstavljaju novi film jednostavnog naziva AMSTERDAM, hvaljenog redatelja i scenarista, za Oscara višestruko nominiranog Davida O. Russella.

Trendovi

U nastavku donosimo nekoliko prijedloga za najljepše novogodišnje outfite. Uvrstite crvenu, zlatnu, srebrnu, animal printove i svjetlucave komade.

Događanja

Kako je već općepoznato, novogodišnju noć prati uzrečica – 'Kako dočekate ponoć, takva će vam biti cijela godina'.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.