Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Lifestyle

Najčešće pogreške pri uređenju malih stanova

Izbjegavanje boja nije rješenje

Možda ne možete promijeniti činjenicu da imate mali stan, no uređenjem interijera možete uvelike utjecati na vizualni dojam. Mnogi griješe prilikom uređenja te tako čine mali prostor još manjima. Tek kada postanete svjesni okruženja u kojem živite stvorit ćete ugodan kutak za uživanje s obitelji i prijateljima. Stoga učite na tuđim greškama i izbjegavajte sljedeće pogreške.

Pogreška 1: Stavljanje zastora i zavjesa prenisko.

zavjese2Rješenje: Kako biste naglasili visinu sobe zavjese stavite bliže stropu i pustite ih da padaju do poda.

zavjese1Pogreška 2: Glomazni namještaj koji čini prostoriju manjom.

velika sofaRješenje: Prednost života u manjim stanovima je činjenica da ne morate puno kupovati kako biste ih uredili. To vam omogućava da se u potpunosti posvetite kreiranju budžeta i priuštite si namještaj koji će biti funkcionalan i zadovoljiti sve estetske norme.

stan namjestajPogreška 3: Izbjegavanje boja.

bijeli stan1Rješenje: Sve što trebate napraviti jest na internetu pronaći vodič kroz boje u interijerima. Provjerite koje boje čine prostor većim, igrajte se uzorcima i svoj stan učinite oazom uživanja.

stan sareni

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Argentumova nova jesenska kampanja Oboji jesen nakitom inspirirala nas je da ove jeseni svoje slojevite outfite dodatno istaknemo šarenim i upečatljivim nakitom.

Moj dom

Znate li da ljekoviti napitak ublažava akne?

Moj dom

Čiste, glatke linije, neutralne kombinacije boja, svijetli prostori i prirodni elementi karakteristike su Japandi stila.

Moj dom

Ambienta u sinergiji sa sajmom Hotel&Gastroteh  te partnerima Zagreb Design Week, ArhiBau.hr, Art Zagreb na svoj način tako nastavlja u promicanju vrijednosti  svojevrsnog novog...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.