Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Najčešći razlozi prekida veze

4000 samaca navelo je svoje razloge – većina ih je slična.

Gotovo je! Bolne riječi kojima završavaju ljubavi koje su trebale trajati vječno izgovaraju se svakodnevno diljem svijeta. Motivi su različiti, ali ipak postoje neke zajedničke crte, pokazuje istraživanje provedeno na iskustvima 4000 novopečenih samaca – svaka treća veza prekida se zbog različitosti, a svaka peta zbog prevare.

Udaljili smo se

Između stresa na poslu, kućanskih poslova, djece, raznih aktivnosti i hobija često ponestane vremena za brigu o partnerstvu. Kalendar je prepun obaveza, a jedna se uvijek odgađa – kvalitetno zajedničko provedeno vrijeme.

Nepomirljive različitosti


Suprotnosti se privlače, ali samo povremeno i ponekad. Različitosti najčešće postaju razlog za svađu i međusobno nerviranje, a time i uzrok prekida.

Jedan više daje, drugi više uzima

Problem od kojeg najčešće pate žene jer za svoj trud oko veze, kućanstva i djece ne dobivaju odgovarajuću povratnu reakciju od partnera.

Gušenje i sloboda

Ona želi po stoti puta večer provesti u dvoje, dok bi se on radije družio s dečkima. Posesivnost i kontrola redovito ubijaju ljubav, a jedna od glavnih tajni sretnih prova je dobra kombinacija zajedničkih i samostalnih aktivnosti.

Loša komunikacija

Problem može biti u pogrešnoj komunikaciji i prešućivanju, ali i nedostatku tema za razgovor. Čak 23% ispitanika navelo je da je upravo komunikacija bila glavni razlog prekida veze.Ostatak članka pročitajte ovdje:
Najčešći razlozi za prekid veze

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Dobar posao

Dani komunikacija prepoznati su kao jedan od najboljih evenata na svijetu prema britanskom Association Excellence Awardsu zbog svog out of the box pristupa, jedinstvene...

Život u dvoje

Najgore što se može napraviti je pokušati prerano postati prijatelj, dajte si vremena

Duh i tijelo

Slušati nije lako. Kako bismo zaista čuli neku osobu moramo to htjeti, ali i znati.

Drama Queen

Nagledala sam se svakakvih veza, naslušala sam se svakakvih priča, promatrala lijepe, ružne i najljepše trenutke i jednostavno naučila da uvijek, na kraju priče,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.