Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kultura

Najdulji party na Jadranu

Desetodnevno partijanje na otoku Šolta počinje 26. travnja.

Na samom početku sezone, od 26. travnja do 6. svibnja, na otoku Šolta Mood Root organizira najdulji party ikad organiziran na Jadranu koji će trajati punih 10 dana bez prestanka. Organizatori sudionicima garantiraju da će osjetiti izgubljenu magiju partijanja 'kakvo je nekad bilo'.

Line up izvođača uključuje imena kao što su Evil Eddie Richards, Miss Maya, Dizzy Dee, Kristina Lalić, Sharky, Virgin Helena, Jasmine Palavra, Pero Fullhouse, Toxic, Roby Sliva, E jay Maminho, Rene Maker, a cijeli popis možete pogledati na službenoj web stranici.Elektronska glazba postala je sveprisutna u zabavi mladih danas. Moglo bi se reći da je postala mainstream, no nije uvijek bilo tako. Party scena počela se razvijati 90-ih i u to rano doba, većini je bila potpuno nerazumljiva i egzotična. Događaji su se organizirali na osamljenim lokacijama, a atmosfera na tim događajima bila je jedinstvena. Specifična bliskost među partijanerima bila je uvijek prisutna stvarajući taj neobični čarobni ugođaj koji je sve prisutne tjerao da nastave zabavu dalje.

Party je više od zabave

'Rave on' upravo je izraz koji je postao poznat, a predstavljao je upravo tu utopijsku ideju – da se zabava nastavi što dulje. To je predstavljalo puno više od zabave. Ljudi su na partiju odlazili u taj novi svijet snova, sjedinjeni ritmom i željom za drugačijom, iskrenom zabavom, koja traje i traje, zauvijek, ako je ikako moguće.Danas se to uvelike promijenilo. Elektronski zvuk čuje se posvuda, postao je komercijalan i za istančano uho nekako drugačiji. Na Jadranu svakog ljeta organiziraju se desetci velikih događaja na kojima se čuje elektronski zvuk, no to nije više uopće slično onome što su partiji predstavljali u svom originalu. Sada je postalo je bitno tko može više potrošiti, tko nosi skuplju odjeću ili tko je više alkohola i opijata unio u svoje tijelo.

Povratak partija kakav je bio nekad

No, to će se ovog proljeća promijeniti! Program koji nudi Mood Root ima za cilj vratiti izgubljenu atmosferu partija. Žele iskusnim brijačima omogućiti da se zabave kao u dobra stara vremena, a novim generacijama pokazati kako to može izgledati i kako je party izgledao nekad.Ponuda uključuje 10-dnevni aranžman (9 noćenja) za mlade željne višesatnog plesa uz najkvalitetniji elektronski underground zvuk, na prekrasnom Otoku Šolta u mjestu Nečujam s ulaznicama za sva događanja unutar programa ovog festivala.

Smještaj je organiziran u apartmanskom naselju u sklopu kojeg se odvija i sam festival, što stvara gostima jedinstveno iskustvo odmora i zabave, u ovoj jedinstvenoj mediteranskoj oazi, gdje im se sve potrebno nalazi 'na korak'.Unutar samog kompleksa naselja, organiziran je neprekidni 10-dnevni sadržaj za ljubitelje elektronske glazbe – preko 50 DJ-eva nastupat će od 0 do 24 svih 10 dana festivala. To ovaj događaj čini apsolutno jedinstvenim i zapravo dijelom povijesti.

Bogat program na više lokacija

Glavni program odvijat će se na dvije lokacije. Glavna pozornica – na bazenu prostor je idealan za dnevno uživanje i ples. Program ovdje počinje u podne i završava u ponoć. Dnevni program počinje s laganim chill-out i lounge zvukom, koji prelazi u sve veseliji i sve plesniji house prema večeri. Gosti se mogu osvježiti u bazenu i gasiti žeđ na šanku, sjediti za stolovima ili plesati na podiju. Sam prostor bazena udaljen je 10 metara od šljunčane plaže na kojoj se mogu odmarati, sunčati i kupati.Bočna pozornica nalazi se 50 metara uz lijevu obalu uvale u objektu koji uma veliku krovnu terasu s prekrasnim pogledom na čitav zaljev te stražnjim zaklonjenim vrtom. Zabava ovdje počinje u ponoć i završava u 5 ujutro, kada se DJ-evi s terase sele u zatvoreni prostor na prvom katu (ispod terase) gdje program nastavlja do podneva, kada opet počinje dnevni program na glavnoj pozornici.

Zvuk će u ovom dijelu postajati malo žešći prema tech-houseu, minimalu i progresive-u, kako dolikuje noćnoj partijani. Organizatori naglašavaju da zvuk nikada neće postati pretvrd i 'sirovo nabijanje' na ovom događaju nećete čuti.

Glazba traje od 0-24 h

U 10 dana će se izmjenjivati DJ-evi od onih izuzetno poznatih do manje poznatih mladih nada. Najpopularniji izvođači (strane zvijezde, pretežno s britanske scene) dobit će najbolje termine na udarne dane, u petak i subotu navečer prvog vikenda, u ponedjeljak navečer te u petak i subotu navečer završnog vikenda.Održavanje programa je osigurano u slučaju kiše, pri čemu se program seli u natkrivene dvorane velikog restorana i na njegove natkrivene terase, što ima kapacitet jednak glavnim pozornicama. Kvalitetna zabava osigurana je u bilo kojem slučaju i ono glavno što se garantira je da glazba svih 10 dana, svih 240 sati neće prestati.

No osim toga, povremeno će se otvarati mali floorovi na ostalim lokacijama, u šumi ili u ostalim ugostiteljskim objektima. Ideja čitavog događaja je da bude spontan, da omogući blisku komunikaciju između izvođača i publike.

Dodatni sadržaji uključuju brodske party izlete

Bogata ugostiteljska ponuda unutar samog kompleksa obuhvaća: Internet caffe s terasom, otvoreni Cocktail bar uz samu plažu, otvoreni zdravi bar sa sokovima i shakeovima, konoba s domaćim specijalitetima s terasom, pečenjara/fast food kiosk, A-la-carte restoran s terasom i glavni veliki restoran s terasom.Još jedno od iznenađenja koja se spremaju za goste koji će kupiti 10-dnevni aranžman jesu brodski party-izleti, uključeni u cijenu, koji će biti organizirani u tri dana u sredini tjedna, (utorak, srijedu i četvrtak) preko dana, što će upotpuniti doživljaj. Gostima će biti ponuđeni i dodatni sadržaji unutar kompleksa, kao npr. najam bicikala i skutera za obilazak otoka, pedaline i kajaci, korištenje sportskih terena i paintball. Također će uz uvjet da postoji dovoljan broj rezervacija, uz nadoplatu biti organizirani dodatni brodski izleti na Hvar, Brač i u Split.Ulaznice se mogu kupiti putem www.entiro.com, a više informacija možete dobiti na službenoj web stranici.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Kreativci iz Bruketa&Žinić&Greya su u suradnji s aplikacijom Ajmo! – Proud To Be Rare organizirali najviši party u gradu na jedinstvenoj lokaciji Radiotelevizijskoga tornja...

Zanimljivosti

Vikend ne mora biti dosadan čak ni u slučaju da ga nemate s kim provesti.

Zanimljivosti

Prilikom pokretanja „Beatlanda“, DJ i producent Boris Brejcha će od 22. do 24. travnja odsvirati niz setova u virtualnom klubu.

Zanimljivosti

Zagrebačka clubbing scena dobiva novog favorita, klub XO, koji će 2. travnja u novouređenom prostoru na adresi Vlaška 9/Europski trg otvoriti svoja vrata svima onima koji su željni dobre...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.