Najgora mjesta za spoj

Želite li uistinu upoznat osobu s kojom se nalazite i želite romantičnu vezu trebali biste je odvesti na mjesto gdje će se ona sama osjećati ugodno. Donosimo vam popis mjesta koja biste trebali izbjegavati ako želite da vaša veza uspije.

Rođendanska proslava

Iako vam se ovo čini kao mjesto koje vrvi pozitivnom i opuštenom energijom, rođendanske proslave su nezahvalne za prvi spoj. Razmislite, tko bi se mogao opustiti i istinski upoznati u potpuno nepoznatom okruženju, prepunom znatiželjnih pogleda.

Kampiranje

Boravak u prirodi zvuči romantično – za parove koji već imaju ‘radnog staža’. Izoliranost u divljini s osobom koju jedva poznajete može završiti poprilično kaotično.

kampiranjeKlub

Bučni klub, mnoštvo pijanih ljudi i jarka svjetla mjesto su gdje možda možete upoznati nekoga novog, ali ako želite saznati što više informacija o vašoj budućoj boljoj polovici klub nije najbolja opcija – potražite intimniji kutak.

Restoran brzom hranom

Odlazak u fast food na prvom spoju odat će samo dojam nekreativnosti.

Shopping centar

Barem na prvom spoju ne morate gledati najnoviju kolekciju nekog od highstreet brendova. Zar ne? Shopping centar nije zahvalno mjesto za intiman razgovor.