Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Video box 1

Najiščekivaniji film godine je stigao u kina

TENET, u distribuciji Blitza, pogledajte u najprestižnijim IMAX i 4D formatima, a ulaznice možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.

John David Washington glavni je protagonist novog Sci-Fi akcijskog spektakla Christophera Nolana, kratkog ali znakovitog naziva “Tenet.” Naoružan samo jednom riječju – Tenet – i boreći se za opstanak cijelog svijeta, glavni junak priče kreće kroz polumračni svijet međunarodne špijunaže na misiji koja će se odvijati u nečemu izvan stvarnog vremena.

Filmsku internacionalnu ekipu čine Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine i Kenneth Branagh. Film je napisao i režirao Christopher Nolan, koristeći IMAX® i 70mm formate filma kako bi priču doveo na velika kino platna.

Nolanov kreativni tim uključuje i megazvijezdu Travisa Scotta i njegovu pjesmu “The Plan” koja će se naći na soundtracku novog filma. “Ne mogu to ni objasniti”, nedavno je Scott rekao o filmu. “Vi ga doslovno morate samo gledati. To je totalno ludo. ”

TENET, u distribuciji Blitza, pogledajte u najprestižnijim IMAX i 4D formatima, a ulaznice možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.

Više

Zanimljivosti

Ovaj tragičan slijed događaja na filmskom platnu ovjekovječio je kultni francuski redatelj Jean-Jacques Annaud, u spektaklu Notre-Dame u plamenu, a koji je jučer, u...

Video box 2

Film Space Jam: Nova legenda ćete moći pogledati u nekoliko termina u sinkroniziranoj kao i u originalnoj verziji, a za cijeli dan su osmišljeni...

Kultura

U srijedu 31. kolovoza u rovinjskom Multimedijalnom centru, glavni program BLITZa otvara sekcija Croatian Scene Focus s koreografkinjom Martinom Nevistić.

Video box 2

Spektakularna premijera filma WE ARE YOUR FRIENDS održat će se u CineStar kinu u Branimir centru u četvrtak, 27. kolovoza u 20h, u organizaciji...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.