Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Najljepše She.hr rođendanske torte su…

Izabrali smo pobjednike nagradnog natječaja za 4. rođendan She.hr-a.

Završio je naš veliki rođendanski nagradni natječaj Biramo najljepšu She.hr rođendansku tortu. Natječaj je od samog početka imao određena pravila kojih smo se pridržavali pri odabiru pobjednika. Iako nam je pristigao velik broj mailova s receptima i slikama torti, samo 19 torti zadovoljilo je kriterije. Fotografije svih torti koje su ušle u nagradni natječaj objavljene su u albumu na našoj Facebook stranici.

Nagrađeno je 12 torti, a torta jedne natjecateljice nažalost je diskvalificirana. Kako bismo svima zahvalili na sudjelovanju u natječaju, čitateljice čije su torte objavljene u albumu, a nisu osvojile nagradu, poštom će na kućnu adresu dobiti mali She.hr poklon.

Prvih 9 nagrada osvojili su natjecatelji koji su napravili torte posebno za 4. rođendan She.hr-a, odnosno na njihovim slasticama označen je logo She.hr ili je uz tortu priložena kartica s logom, što nam je dokazalo da je torta napravljena isključivo za naš nagradni natječaj. Ostale tri nagrade (She.hr poklon paketi) osvojile su torte na kojima nije bilo naznačeno ime ili logo She.hr.Preuzimanje svih 12 nagrada održat će se 15. prosinca 2012. od 17 do 19 sati na našoj velikoj rođendanskoj proslavi u Garden Mallu.

Pozivamo sve naše drage čitateljice i čitatelje da nam se pridruže na proslavi u Garden Mallu i uz druženje, tortu, slastice i pića te mnoga druga iznenađenja proslave s nama 4. rođendan She.hr-a.Pobjednice natječaja "Biramo najljepšu She.hr tortu" su:
 1. Falkensteiner Club Funimation Borik – vikend za dvoje – Katja Gortan
 2. Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo – tablet računalo – Tina Štefanek
 3. Lucas Intertrade poklon paket – Duška Pernjak
 4. Nupo start paket 1 – Ljiljana Petek
 5. Nupo start paket 2 – Ksenija Gortan
 6. Nupo start paket 3 – Tihana Ožbolt
 7. Kirka nakit – ogrlica – Marija Generalić Bogić
 8. EmilyKDesign – naušnice – Marija Štrkalj
 9. Butik Vego – novogodišnji poklon paket donjeg rublja – Andrej Todorović
 10. She.hr poklon paket She FantazijaBeata Gereci
 11. She.hr poklon paket She Čarolija Irena Mihoci
 12. She.hr poklon paket She RapsodijaRenata Šišak
Sve fotografije nagrađenih torti pogledajte u našoj galeriji.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Heljda je nekada, uz krumpir, bila osnovna seljačka hrana, budući je vrlo jednostavna za uzgoj jer uspijeva na siromašnoj, jako pjeskovitoj zemlji s dosta...

Gastronomija

Hladnu cold brew kavu zavoljet ćete jer ima mekši, slađi i manje kiselkast okus što je najveća prednost za one koji žele osvježenje s...

Gastronomija

Paska je tradicionalni ukrajinski kruh koji izgledom podsjeća na božićni panettone, a okusom na uskršnju pogaču prepunu sušenog voća.

Gastronomija

Jednostavna je, lijepa, sastoji se od svega nekoliko sastojaka i puna je čokolade.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.