Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Knjige i glazba

Najljepši dalmatinski glasovi u Ciboni

Oliver je stari morski vuk, kad on pjeva u dvorani nije muk!

„Dobra večer Dalmacijo u Zagrebu“, započeo je tim riječima Tomislav Bralić gala koncert u Ciboni na kojem je su uz njega nastupili klapa Intrade, Oliver Dragović, Hari Rončević, Goran Karan i još dragih prijatelja.

Već prvim stihovima publika se uljuljala uz klapske note te pjevala je „Ribar san star“, „Karta ljubavi“ i „Ispod tvoje Boloture“. Nakon toga je na binu došao Davor Oštrić sa svojom klapom Ribari te Davor Pekota bivši frontmen zadarske grupe Forum.

Ipak sve je to bila uvertira za „starog morskog vuka“ Olivera Dragojevića. Publika je sjedila, dok dalmatinski grdelin iz Vele Luke nije zagrijao ritmovima „Nadaline“ i emotivnom pjesmom „Bez tebe“ digao na noge cijelu Cibonu. Poticao je publiku riječima „Ajmo ajmo, vi iz prvog reda, zašto ne plješćete“ te je razigrano plesao.

Nakon Olivera još dalmatinskih glazbenih dobrih grla izašlo je na pozornicu. Goran Karan i Hari Rončević publiku su doveli do glazbene ekstaze. Potom se vratio Bralić i sa svojom klapom ponovo pjevao te zvao svoje zadarske sugrađane neka se vrate kući lijepi i pametni, jer tamo ih čeka zaposlenje.

Finale koncerta bilo je kad su Intrade izveli „Croatio iz duše te ljubim“, što su publika i klapa zajedno pjevali iz duše.

– Ovo je bilo fantastično, prostor je drugačiji nego Lisinski pa smo se bojali da naše pjesme neće pasat ovom ambijentu, ali u svakom slučaju je prekrasno,- rekao je za She.hr Tomislav Bralić.

Svi pjevači su se na kraju vratili na pozornicu te svoje vrhunske glasove udružili u pravu feštu glazbe, lijepih stihova i toplih emocija.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Događanja

Prošlo je nešto više od godinu dana otkako nas je napustio Oliver Dragojević, legendarni glazbenik čije pjesme su voljele sve generacije.

City Life

Festival dalmatinskih klapa Omiš po 29. put gostuje u Zagrebu

Celebrity

Glazbena legenda spremna za rasprodane zagrebačke koncerte

Knjige i glazba

Ta divna splitska noć s Oliverom Dragojevićem i Marijanom Banom.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.