Najljepši dalmatinski glasovi u Ciboni

„Dobra večer Dalmacijo u Zagrebu“, započeo je tim riječima Tomislav Bralić gala koncert u Ciboni na kojem je su uz njega nastupili klapa Intrade, Oliver Dragović, Hari Rončević, Goran Karan i još dragih prijatelja.

Već prvim stihovima publika se uljuljala uz klapske note te pjevala je „Ribar san star“, „Karta ljubavi“ i „Ispod tvoje Boloture“. Nakon toga je na binu došao Davor Oštrić sa svojom klapom Ribari te Davor Pekota bivši frontmen zadarske grupe Forum.

Ipak sve je to bila uvertira za „starog morskog vuka“ Olivera Dragojevića. Publika je sjedila, dok dalmatinski grdelin iz Vele Luke nije zagrijao ritmovima „Nadaline“ i emotivnom pjesmom „Bez tebe“ digao na noge cijelu Cibonu. Poticao je publiku riječima „Ajmo ajmo, vi iz prvog reda, zašto ne plješćete“ te je razigrano plesao.

Nakon Olivera još dalmatinskih glazbenih dobrih grla izašlo je na pozornicu. Goran Karan i Hari Rončević publiku su doveli do glazbene ekstaze. Potom se vratio Bralić i sa svojom klapom ponovo pjevao te zvao svoje zadarske sugrađane neka se vrate kući lijepi i pametni, jer tamo ih čeka zaposlenje.

Finale koncerta bilo je kad su Intrade izveli „Croatio iz duše te ljubim“, što su publika i klapa zajedno pjevali iz duše.

– Ovo je bilo fantastično, prostor je drugačiji nego Lisinski pa smo se bojali da naše pjesme neće pasat ovom ambijentu, ali u svakom slučaju je prekrasno,- rekao je za She.hr Tomislav Bralić.

Svi pjevači su se na kraju vratili na pozornicu te svoje vrhunske glasove udružili u pravu feštu glazbe, lijepih stihova i toplih emocija.