Najpopularnije frizure 2015 sezone

najpopularnije frizure 2015

Najnoviji styling trendovi za proljeće/ljeto 2015. dolaze iz backstagea glazbenih festivala. Rock i pop zvukovi stvaraju svoju vlastitu odu ljetu. Kod frizura se može vidjeti osjećaj slobode, igra sa stilom gdje se ruže vlastite granice.

Bob, pletenice, wet look, shag (razbarušena kosa) 70-ih mogu se vidjeti na modnim pistama. IT frizura sezone postaje “shag“, omiljena frizura čitave generacije pjevača od Chrissie Hynde do Debbie Harry. Ovog ljeta vraća se na velika vrata, u strukturiranoj ili lagano razbarušenoj formi, ali u svakom slučaj: must have frizura.

Mogao se vidjeti na modnim revijama Tom Forda, Anthony Vaccarella i Louis Vuittona te na slavnima kao što su Alexy Chung i Edie Campbell koja je utjelovila specifičan brit pop duh s prepoznatljivom frizurom.

Umovi koji se kriju iza ovogodišnjih L’Oréal Professionnel It Looks su Frédéric Mennetrier i James Rowe, stručnjaci boje i frizura, traženi od slavnih i prestižnih časopisa diljem svijeta.

Blond shag

Ove godine blond postaje rock: jako hladna na dužina i vrhovima, u potpunom kontrastu s prirodno tamnim korijenom. Stručnom aplikacijom boje postiže se suptilni prijelaz između korijena i vrhova i dobiva look sezone.

najpopularnije frizure 2015

Black shag

Kako bi naglasio rock zvijezdu Frédéric Mennetrier bio je inspiriran hrabrošću najvećih međunarodnih zvijezda kao što su Katy Perry i Vanessa Hudgens. Boji je dodao vibrantnu crvenu koja je u kontrastu s tamnijom bazom.

najpopularnije frizure 2015