Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Prateći crne statistike “iščupali” smo i ovo! Ovo su najsmrtonosniji horoskopski znakovi

Ured FBI-a podijelio je datume rođenja serijskih ubojica i osoba sa psihopatskim poremećajima, a takva statistika ukazuje i na to koji je od 12 znakova zaista i najopasniji.

Prateći crne statistike “iščupali” smo i ovo! Ured FBI-a podijelio je datume rođenja serijskih ubojica i osoba sa psihopatskim poremećajima, a takva statistika ukazuje i na to koji je od 12 znakova zaista i najopasniji.

Krenimo od samoga kraja!

12. Blizanac

Svi govore o tome koliko su Blizanci dvolični i grozni, čini se kako su to najmanje opasani među horoskopskim znakovima. Čvrsto drže posljednje mjesto ove liste.

11. Vodenjak

Drugi najneviniji znak su Vodenjaci kojima je iznimno stalo do pravde. Možda je većina njih samo prepametna da bi ostavila nikakve dokaze koji bi ih inkriminirali.

10. Lav

Najsjajniji, najbučniji… Iako su na prvu možda malo agresivni, Lavovi ne spadaju pod najopasnije znakove. A kada počine ubojstvo, najčešće je da privukli pozornost na – sebe. Naravno!

9. Vaga

Vage su iznimno strpljive i smirene, ali očigledno je i da one imaju svoje granice. Vrlo je moguće da do pucanja dođe kada se pretjerano iskorištava njihova dobrota!

8. Djevica

Blago psihotične i iznimno uredne ubojice, koje drže neku sredinu na ovoj listu, su Djevice. Moramo biti iskreni i reći kako statistika pokazuje da je ovaj znak skloniji krađama i prevarama, nego ubojstvima.

7. Riba

John Wayne Gacy poznatiji kao Klaun Ubojica, Richard Ramirez i Aileen Wuornos (ne Charlize, prava Aileen) su najpoznatiji serijski ubojice koji su rođeni u znaku Ribe. Najčešće su u pitanju morbidnija ubojstva koja se dovode u vezu s konzumacijom droge kojoj su Ribe sklone.

6. Jarac

Iako je broj Jaraca koji su serijski ubojice prosječan, serijski ubojica koji lišio života najviše ljudi je upravo – Jarac! Iako su poznati po svom štovanju zakona i pravila, očigledno je kako ih se ne treba razjariti.

5. Ovan

Za Ovnove znamo da su kraćeg fitilja, a s obzirom na njihovo peto mjesto na ljestvici, najbolje ih je izbjegavati neko vrijeme nakon što ih naljutite jer se relativno brzo i smire.

4. Bik

Bikov gnjev je intenzivan, ali češće sudjeluje u prevarama i pljačkama nego ubojstvima. Vole luksuz, što se može…

3. Strijelac

Ted Bundy, Pablo Escobar i Staljin su bili Strijelci. Sami sebe nazivaju vođama i više preferiraju ozbiljnije zločine. Vjerujemo kako je svaki daljnji komentar apsolutno suvišan.

2. Škorpion

Prema istraživanju FBI-a, Škorpioni su najveći psihopati i iznimno sadistički ubojice koji na perverzan način uživaju u svojim zločinima.

1. Rak

Vjerojatno neočekivani prvaci na ljestvici, Rakovi najčešće ubijaju iz ljubomore, a njihove stalne promjene raspoloženja ne pomažu u izbjegavanju nevolja.

Izvor: 100posto.hr

Ne propustite

Horoskop

Jeste li se ikad zapitali što nas astrologija može naučiti o našim idealnim srodnim dušama?

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Jarac.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Blizanac, Vaga i Rak.

Horoskop

Osobine tipične za neki astrološki znak u mladosti, ponekad se mogu pretvoriti u svoju suprotnost “pod stare dane”.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.