Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Najtiši usisavač na tržištu

Philipsov SilentStar usisavač je tih i štedi energiju

Philips je predstavio novu liniju usisavača SilentStar s kojima će i običan kućanski posao kao što je usisavanje postati zabavno. S minimalnom jačinom buke koja ne prelazi 70dB, SilentStar usisavači ubrajaju se u najtiše usisavače na tržištu.

U tijeku je i posebna promotivna akcija za vrijeme koje Philips uz kupljeni SilentStar usisavač poklanja i Philips ručni usisavač FC6140. Akcija traje do isteka zaliha.


Smanjena količina buke za vrijeme rada postignuta je optimalnim protokom zraka unutar usisavača te posebnim položajem motora kojim su značajno umanjene njegove vibracije. Tihi rad osiguran je i izrazito učinkovitim siskom koji osim što uklanja i najsitnije čestice, zahvaljujući svom obliku, smanjuje buku.

Uz nisku razinu buke, Philipsova linija usisavača SilentStar omogućuje i značajnu uštedu energije uz učinkovito čišćenje. U usporedbi s ostalim usisavačima istoga ranga koji usisnu snagu od 400W postižu motorom od 2000W uz veću razinu buke, SilentStar linija koristi 30% manje energije te s motorom od 1250W stvara jednaku usisnu snagu.

Visoka učinkovitost Philipsovih SilentStar usisavača osigurana je i jedinstvenim HEPA filterima koji zadržavaju 99.95% čestica unutar usisavača zbog čega se možete pouzdati u savršeno čist i siguran dom bez opasnosti od alergija. HEPA AirSeal 13 filter periv je u vodi te se zato može upotrebljavati i nekoliko godina uz istu učinkovitost.

Nova linija Philipsovih usisavača ističe se modernim i funkcionalnim dizajnom koji omogućuje potpunu pokretljivost za vrijeme čišćenja. S kabelom duljine 8 metara jednostavno je kretati se po cijeloj prostoriji, a čišćenje dodatno olakšava mala težina usisavača, duga metalna teleskopska cijev i velika vrećica za prašinu.

Cijena ovog "tihog" usisavača je 1.749 kuna.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Pobijedile smo, s osmijehom na licima, u ratu protiv mrskih nam dlačica!

Savjeti i preporuke

Uz sjajna tehnološka rješenja iz Philipsa, dlačice su zaista stvar prošlosti.

Dizajn

Bežične slušalice Philips oličenje su vrhunskih performansi i korisničkog iskustva.

Savjeti i preporuke

Svi ovi kozmetički čarobnjaci, udruženi su u setove za cjelokupnu njegu muškarca kojemu su važni stil i kvaliteta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.