Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Najveći dućan cipela na svijetu

Level Shoe District u Dubaiu nudi 250 brendova obuće

Level Shoe District u Dubaiu, najveći dućan cipela na svijetu, prostire se na čak 96 000 metara kvadratnih. Smješten unutar luksuznog prodajnog centra, on nudi mogućnost upoznavanja svijeta obuće u 40 ekskluzivno uređenih butika, u kojima je izloženo čak 250 svjetskih dizajnera. Svoje su mjesto na Levelu pronašli poznati modni brendovi poput Chanela, Diora, Fendija, Guccia i Versacea, ali i mnogi drugi.Novu kolekciju cipela za sezonu proljeće/ljeto 2013 ovdje predstavlja i Madonna. U kolekciji Truth or Dare nalazi se 58 pari predivnih cipela koje održavaju životni stil ove glazbene i modne ikone.

Svi posjetitelji, sad već kultne trgovine, na jednom mjestu mogu vidjeti bogatstvo brendova i njihovih ograničenih izdanja te se razmaziti savršenom uslugom. Cilj investitora je bio dovesti na jedno mjesto sve poznate svjetske proizvođače obuće, a rezultat toga je nastanak četiri odjela: Women’s designer i Contemporary, te Men’s i Trend koji se u takvom izdanju ne mogu pronaći nigdje drugdje na svijetu.Ekskluzivitet
ovog dućana može se vidjeti i u usluzi koju pruža svojim kupcima. Tako su za kupce uvijek tu brižni stilisti koji su obzirni i prema onima najneodlučnijima. Svaka od prostorija ima svoju prepoznatljivu osobnost i ambijent. Naime, Level je spoj nenametljive elegancije, suvremenog chica i futurizma.Ovo mjesto sastanka, osim butika s obućom, obuhvaća i raskošni muški i ženski VIP salon, restoran, luksuzni Spa, digitalne animatore, kao i tradicionalne obućare.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Od luksuza za vrijeme rata do simbola ženstvenosti.

Putovanja

Ne samo da je hotel jedan od ekskluzivnih "Leading Hotels of the World", već je dobio i titulu klimatski neutralnog čak i prije samog...

Trendovi

Nekonvencionalna nijansa za nekonvencionalna vremena u 2023. godinu donosi nalet optimizma i hrabrosti, potičući ekspresivnost i slobodu u svim njezinim oblicima.

Fashion report

Francuskinje, točnije Parižanke, prepoznate su diljem svijeta kao ikone stila.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.