Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Najveći trgovački centar na svijetu

‘Mall of the World’ će biti povezan trgovačkim ulicama

Dubai ponovno pomoče vlastite granice te najavljuje izgradnju ‘Trgovačkog centra svijeta‘ (‘Mall of the world’) koji će pokrivati površinu od 743.000 kvadratnih metara te moći primiti čak 180 milijuna posjetitelja godišnje.

‘Mall of the World’ bit će vezan za mrežu trgovačkih ulica u kojima će temperatura biti kontrolirana, a četvrt će uključivati hotele i zabavnu industriju.

Planovi za projekt prvotno su otkriveni prije 18 mjeseci, a čini se da sada kreću radovi. Međutim, ne navodi se kada se očekuje završetak gradnje, koliko će koštati taj projekt i tko će ga financirati.

‘Projekt će biti građen u fazama u skladu s postupnim rastom obiteljskog turizma u Dubaiju’, rekao je Mohamed Abdulah al-Gergawi, predsjednik Dubai Holdinga. Posljednja verzija planova izgradnje uključuje trgovački centar povezan s tematskim parkom, kazalištima, objektima za medicinski turizam i stotinu hotela.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Subota je prvi dan vikenda i prilika da se napokon opustimo i uživamo, nakon napornog radnog tjedna. Evo nekoliko ideja kako je provesti na...

Zanimljivosti

Vikend ne mora biti dosadan čak ni u slučaju da ga nemate s kim provesti.

Zanimljivosti

Zagrebačka clubbing scena dobiva novog favorita, klub XO, koji će 2. travnja u novouređenom prostoru na adresi Vlaška 9/Europski trg otvoriti svoja vrata svima onima koji su željni dobre...

Putovanja

Booking.com donosi vam odredišta za istraživanje na temelju osobina vašeg životinjskog znaka.  

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.