Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Naljepnice za zid

Posjetite hrvatski online shop s neodoljivim tetovažama za zid.

Već dulje vrijeme tražite naljepnicu za zid u svome domu, no one koje pronalazite ne nude dovoljno individualnosti, ne odgovara vam veličina, boja…

Iz tog razloga nastao je www.walltattoo.hr, online shop u kojem možete odabrati naljepnice za zid u mnoštvu motiva, različitim dimenzijama, i što je najbolje, možete birati boje naljepnice, kako bi se ona savršeno uklopila na vaš zid i u željenu prostoriju.Walltattoo.hr donosi dašak svježine u vaše domove i radne prostore te omogućava da maštu pretvorite u stvarnost u samo par minuta. U udobnosti svog doma maštajte, kombinirajte boje naljepnica i vaših zidova te u bilo koje vrijeme odaberite i naručite naljepnicu koja će vam biti dostavljena na kućnu adresu.Poklonici naljepnica na zidu osobe su svih generacija, tako da će se u Walltattoo ponudi pronaći ponešto za svakoga. Ukoliko između velikog broja ponuđenih motiva ne pronađete onaj "vaš", Walltatttoo.hr vam nudi i mogućnost izrade personaliziranih naljepnica prema vašoj zamisli, u boji i veličini idealnoj za vaš dom.

Walltattoo naljepnice prikladne su za dekoriranje svih ravnih površina, od zidova, ormara, do staklenih površina. Svojim vedrim motivima i bojama razbudit će sve prostorije u vašem domu. Priuštite si novi, vedriji dnevni boravak, spavaću sobu, dječju sobu ili radni kutak.Montaža samih naljepnica je jednostavna i traje svega nekoliko minuta, a video upute za postavljanje nalaze se na njihovom webu. Svi vi sa barem jednim praznim i neiskorištenim zidom u domu posjetite www.walltattoo.hr.Centarnekretnina.net

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Budi fit

Možemo li pravilnom prehranom utjecati na starenje?

Fashion report

Argentumova nova jesenska kampanja Oboji jesen nakitom inspirirala nas je da ove jeseni svoje slojevite outfite dodatno istaknemo šarenim i upečatljivim nakitom.

Trendovi

Jarke i odvažne boje imaju moć uljepšati svaki dan, potiču pozitivne emocije i dobro raspoloženje.

Duh i tijelo

Primjerice, želite li izgubiti kilograme, žutu boju morate izbjegavati jer otvara apetit dok vam srebrna može spasiti život.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.