Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Naočale za vrat

Originalni modni detalj koji zamjenjuje kravatu.

Dizajneri Sherwood Forlee i Mihoko Ouchi čije kreacije se mogu pronaći na stranici osmislili su Neck Specs – tj. naočale za vrat.
Ovaj neobični modni dodatak oda je jednoj od najklasičnijih kravata – leptir mašni. Razveselite se jednim od modela naočala, u ponudi su naime: Wayfarer, Classic, Cat Eye, D.M.C i Architect.
Naočale su prikačene za elastičnu vrpcu koja se ugodno može smjestiti uz vrat. Iako ovaj modni dodatak ima pomalo muškastiji prizvuk, žene će noseći ga izgledati elegantno i cool. Prikladan je i za štreberski look te kombinaciju klasike i "pomaknute" mode.
Cijena "vratnih naočala" je oko 50 dolara, mogu se naručiti te se dostavljaju u Hrvatsku. Kolekcija je ograničena pa zato požurite i odaberite svoj model!
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Darivanje

Cuddies buddies je prvenstveno brend za klince, ali i roditelji mogu nositi iste likove kao i njihovi mališani.

Trendovi

Iako datira s početka prošlog stoljeća, ribički šešir u svakodnevnom životu populariziran je u 60-ima kad su ga mladi počeli nositi na glazbene festivale,...

Trendovi

Moda je tu da se razvija s nama, da se kreće u ritmu individualca, a ne da se kao prolazni trend baci nakon tri...

Fashion report

Leilou by Alex Dojčinović, Zigman, Boudoir, Xenia design, ELFS, Matija Vuica, Ivica Skoko i Alduk – osam je to vrhunskih, domaćih dizajnera okupljenih oko...

Advertisement